LEGO Flygel 21323

Byg det frste LEGO Flygel nogensinde, som kan spille musik!

lego 21323 flygel
 • 3662 Dele
 • LEGO Ideas Tema
 • 21323 SKU

Er du vild med musik? Kan du lide at slappe af med et sjovt, fysisk projekt i din fritid? Hvis ja, så er det utrolige LEGO Ideas modelsæt Flygel (21323) den helt rigtige kreative aktivitet for dig. Smukt og spilbart. Mærk stoltheden ved at bygge en avanceret klodsversion af et koncertflygel, som du rent faktisk kan …

Læs mere...

Priser LEGO Flygel 21323

Proshop.dk Proshop.dk -5% 2 960 kr Se
LEGO.com LEGO.com 3 099 kr Se

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO Flygel 21323

Er du vild med musik? Kan du lide at slappe af med et sjovt, fysisk projekt i din fritid? Hvis ja, så er det utrolige LEGO Ideas modelsæt Flygel (21323) den helt rigtige kreative aktivitet for dig.

Smukt og spilbart
Mærk stoltheden ved at bygge en avanceret klodsversion af et koncertflygel, som du rent faktisk kan spille musik på! Genskab hver enkelt tangents hammerfunktion, den bevægelige pedal og de autentiske detaljer såsom det åbne klaverlåg og tangentlåget. Tænd for motoren, og så er du klar til at spille vidunderlig musik – vælg manuel afspilning på den gratis app LEGO Powered Up for selv at afspille noderne, eller aktivér automatisk afspilning, og nøjes med at lytte.

LEGO sæt, der passer til din livsstil
Tag en lille pause, og nyd at skabe et musikalsk LEGO mesterværk, du kan fremvise derhjemme eller på arbejdet. Dette sæt indgår i en samling af LEGO byggesæt til voksne og vil være en helt særlig fødselsdags- eller julegave til dig selv eller til musikeren, pianisten eller hobbyentusiasten i dit liv.

 • Må vi høre en trommehvirvel, når vi med stolthed præsenterer det første LEGO Flygel nogensinde, som man kan spille på! Oplev den fysiske fornøjelse ved at skabe en ultra-avanceret LEGO model af et koncertflygel, og spil derefter smuk musik med det.
 • LEGO Ideas Flygel (21323) har et aftageligt klaviatur med 25 tangenter, autentisk hammerfunktion, bevægelige dæmpere og pedal samt motor. Kombineret med appen LEGO Powered Up kan du selv spille en melodi eller vælge automatisk afspilning.
 • Nyd de autentiske designdetaljer i denne smukke model, fra klaverlåget, der kan vippes op ligesom på et rigtigt flygel, til tangentlåget, som kan åbnes, klaverbenene med hjul samt en højdejusterbar bænk.
 • Hvis du er på udkig efter et kreativt gør det selv-projekt, er dette modelbyggesæt med 3.662 elementer ideelt til dig. Så tag en lille pause, og byg din stress væk med en berigende udfordring, der genoplader dine batterier.
 • Flyglet er over 22,5 cm højt, 30,5 cm bredt og 35,5 cm dybt i lukket tilstand. Det er en stilfuld udstillingsgenstand til dit hjem eller arbejdsplads og vil også være en sej gave til musikere, musikelskere, pianister og hobbyfolk.
 • For at tænde for flyglets selvafspilningsfunktion skal du bruge 6 x AAA-batterier (medfølger ikke) og den gratis app LEGO Powered Up – vælg manuel afspilning for selv at afspille noderne, eller vælg automatisk afspilning for at lytte til 1 ud af 4 sange.
 • Klar vejledning hjælper dig med at bygge med selvtillid og få reel nydelse ud af processen, også selvom du er LEGO nybegynder. Der medfølger også et lille, flot illustreret hæfte om dette flygelsæts fandesigner og meget mere.
 • Dette LEGO Ideas byggesæt til voksne er en del af en samling af inspirerende modelsæt, som er designet til den kræsne hobbyentusiast, der nyder et fordybende, fysisk gør det selv-projekt.
 • Siden 1958 har LEGO byggeklodser levet op til de højeste branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO klodser og elementer testes grundigt for at leve op til de strengeste sikkerheds- og kvalitetsstandarder, så du kan være sikker på, at denne samlermodel af et flygel er lige så robust, som den er smuk.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Flygel
SKU
21323
UPC
673419328548
Dele
3662
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
3 100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.