LEGO 123 Sesame Street 21324

Bygbar LEGO model af Sesame Street med 6 ikoniske figurer

lego 21324 123 sesame street
 • 1367 Dele
 • LEGO Ideas Tema
 • 21324 SKU

Sesame Street, på dansk Sesamgade, har været en yndlings-tv-serie for hele familien i mere end 50 år. Nu kan du skabe en farverig LEGO klodsversion af 123 Sesame Street og genopleve klassiske scener med dette fantastiske LEGO Ideas bygge- og fremvisningssæt (21324) til voksne. Øjeblikkeligt genkendelige detaljer. Bygningen med skiltet 123 Sesame Street omfatter Bert og …

Læs mere...

Priser LEGO 123 Sesame Street 21324

Lego.com LEGO.com 1 099 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 1 523 kr Se

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO 123 Sesame Street 21324

Sesame Street, på dansk Sesamgade, har været en yndlings-tv-serie for hele familien i mere end 50 år. Nu kan du skabe en farverig LEGO klodsversion af 123 Sesame Street og genopleve klassiske scener med dette fantastiske LEGO Ideas bygge- og fremvisningssæt (21324) til voksne.

Øjeblikkeligt genkendelige detaljer
Bygningen med skiltet 123 Sesame Street omfatter Bert og Ernies lejlighed, Elmos værelse og Berts fuglehus på taget, og den er fyldt med autentiske detaljer og tilbehør, der vil begejstre fans. Den ikoniske gadehjørnescene fuldendes af den velkendte butik, Big Birds rede, Oscars skraldespand og meget mere. Sættet indeholder karakterminifigurer af Elmo, Cookie Monster, Bert og Ernie fra Sesame Street samt figurer af Oscar og Big Bird for at sætte gang i det fantasifulde sjov.

Vidunderlig gaveidé
Dette modelsæt indgår i en samling af LEGO byggesæt, der er designet til eftertænksom og kreativ afslapning for voksne, og sættet vil være en super gave til dig selv, din familie og enhver Sesame Street-fan, LEGO entusiast eller hobbyperson i dit liv.

 • Du kan fortælle alle, hvordan man kommer til Sesamgade, og samtidig vække nostalgiske minder, når du bygger og fremviser dette LEGO Ideas sæt (21324), der indeholder den ikoniske bygning på 123 Sesame Street samt den velkendte butik.
 • Sættet indeholder minifigurer af Elmo, Cookie Monster, Bert og Ernie samt figurer af Oscar og Big Bird. Omfatter også figurer af ormen Slimy, guldfisken Dorothy, bamsen Radar og gummianden.
 • Modellen 123 Sesame Street omfatter Elmos værelse og Bert og Ernies lejlighed, som indeholder det ikoniske portræt af parret og Ernies bad, samt mange flere autentiske detaljer og tilbehørselementer, der vil begejstre fans.
 • Hjørnet på Sesamgade omfatter også den velkendte butik, Big Birds rede, Oscars skraldespand og meget andet, hvilket gør dette byggesæt med 1.367 elementer til en sjov måde at tilbringe kvalitetstid på, enten på egen hånd eller sammen med familien.
 • Modellen er over 24 cm høj, 36,2 cm bred og 21 cm dyb. Den er en iøjnefaldende udstillingsgenstand til hjemmet og vil også være den bedste LEGO gave til Sesame Street-fans og hobbyentusiaster i dit liv.
 • Bag Sesame Street står Sesame Workshop, en nonprofit-organisation med en mission om at hjælpe børn over hele verden med at vokse sig klogere, stærkere og mere medmenneskelige.
 • Tydelig vejledning hjælper dig med at bygge med selvtillid og nyde processen, også selvom du er LEGO nybegynder. Der medfølger også et illustreret hæfte om historien bag Sesame Street, sættets fandesigner og meget mere.
 • Dette LEGO Ideas sæt til voksne indgår i en samling af inspirerende bygbare modeller, designet til kvalitetsbevidste hobbyentusiaster, der er på udkig efter sjove, kreative aktiviteter til at få en pause fra den daglige trummerum og skifte fokus.
 • LEGO klodser lever op til branchens højeste standarder. Det betyder, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO byggeklodser bliver kastet, opvarmet, klemt, vredet, opvarmet og grundigt analyseret for at sikre, at hvert eneste LEGO sæt lever op til de højeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO 123 Sesame Street
SKU
21324
EAN
5702016819953
Dele
1367
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
1 099 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.