LEGO Seinfeld 21328

Samlerobjekt og udstillingsmodel fra Seinfeld med 5 ikoniske figurer

lego 21328 seinfeld
 • 1326 Dele
 • LEGO Ideas Tema
 • 21328 SKU

Seinfeld var "showet om ingenting", der fik alle til at grine, og nu kan du fejre den legendariske sitcom-serie med LEGO Ideas samlerobjektet og udstillingsmodellen Seinfeld (21328) af Jerrys lejlighed. Sættet er fyldt med autentiske detaljer, der vil begejstre fans, f.eks. køkkenet/stuen, hvor Jerry og hans venner hang ud, og gangen, som hans nabo Kramer …

Læs mere...

Priser LEGO Seinfeld 21328

Lego.com LEGO.com 524 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 781 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk 796 kr Se

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO Seinfeld 21328

Seinfeld var "showet om ingenting", der fik alle til at grine, og nu kan du fejre den legendariske sitcom-serie med LEGO Ideas samlerobjektet og udstillingsmodellen Seinfeld (21328) af Jerrys lejlighed. Sættet er fyldt med autentiske detaljer, der vil begejstre fans, f.eks. køkkenet/stuen, hvor Jerry og hans venner hang ud, og gangen, som hans nabo Kramer kom brasende ind fra. Tilbehør: blå statuette, muffintop, maleri af onkel Leo, "Prognosis Negative"-videobånd, Commando 8-klimaanlæg og Festivus-stang.

Komiske ikoner
Der medfølger LEGO minifigurer af 5 elskede karakterer fra Seinfeld – Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes og Newman – der kan vække nostalgiske minder om hylesjove scener. Sættet indeholder også en lille scene, der kan bygges til standupkomikeren Jerry.

Fantastisk gave
Dette byggesæt indgår i en samling af LEGO sæt til kreative voksne. Det er en skøn og nostalgisk 1990'er-gave til dig selv eller til Seinfeld-fans eller LEGO entusiaster i dit liv.

 • Genoplev scener fra den klassiske sitcom-serie fra 1990'erne om absolut ingenting med den fantastiske LEGO Ideas udstillingsmodel Seinfeld (21328), der omfatter en gengivelse i LEGO klodser af Jerrys lejlighed.
 • Indeholder 5 minifigurer: Jerry Seinfeld, George Costanza, Cosmo Kramer, Elaine Benes og Newman, med tilbehørselementer såsom en mikrofon, saltkringle, fiskestang, brødskive og fisk i en pose.
 • Jerrys lejlighed har et køkken med en bordplade, der kan bygges, køleskab med Superman-mærkat, mikrobølgeovn, ovn og meget mere, en stue med sofa, lænestol og borde, samt et kontorområde.
 • Der er også en scene, der kan bygges, samt tilbehørselementer inspireret af komedieserien, bl.a. en statuette, muffintop, "Prognosis Negative"-videobånd, Commando 8-klimaanlæg og Festivus-stang.
 • Modellen er over 14 cm høj, 33 cm bred og 18 cm dyb. Sættet er en flot udstillingsgenstand til hjemmet og vil også være en perfekt gaveidé til Seinfeld-entusiaster og LEGO fans.
 • Modellen er sjov at bygge på egen hånd eller sammen med venner og familie for at videregive din kærlighed til Seinfeld-serien – du vil med garanti få lyst til at tage og dele billeder af dette charmerende samlerobjekt.
 • Sættet med 1.326 elementer indeholder et illustreret hæfte om Seinfeld, sættets fandesigner og LEGO designere samt trinvis vejledning, så byggeprocessen bliver en fornøjelse.
 • Dette byggesæt til voksne indgår i en samling af uovertrufne LEGO Ideas sæt, der alle er skabt af fandesignere, stemt på aftusindvis af LEGO fans og produceret af LEGO Koncernen.
 • LEGO komponenter lever op til krævende branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet og passer perfekt sammen. Sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser testes og analyseres grundigt for at sikre, at hvert eneste LEGO sæt lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Seinfeld
SKU
21328
EAN
5702016995756
UPC
673419345958
Dele
1326
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
524 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.