LEGO Ideas Home Alone 21330

Alene hjemme-samlerst til at lege med og udstille til jul

LEGO 21330 Ideas Home Alone
 • 3955 Dele
 • LEGO Ideas Tema
 • 21330 SKU

Filmen Home Alone er blevet en ægte juleklassiker. Historien om den lille dreng Kevin McAllister, der ved et uheld bliver efterladt alene hjemme, har været elsket i årtier. Nu kan du opleve alle dine yndlingsscener fra filmen med LEGO Home Alone sættet. Byg McAllister-huset, opdag alle de forskellige fælder, og nyd de mange fantastiske detaljer. Er …

Læs mere...

Priser LEGO Ideas Home Alone 21330

LEGO.com LEGO.com 2 299 kr Se

Se flere LEGO Ideas sæt

Beskrivelse LEGO Ideas Home Alone 21330

Filmen Home Alone er blevet en ægte juleklassiker. Historien om den lille dreng Kevin McAllister, der ved et uheld bliver efterladt alene hjemme, har været elsket i årtier. Nu kan du opleve alle dine yndlingsscener fra filmen med LEGO Home Alone sættet.

Byg McAllister-huset, opdag alle de forskellige fælder, og nyd de mange fantastiske detaljer. Er scenen med kedlen, flugten til træhuset i haven eller stadig Kevins øjeblik med aftershaven din ultimative favorit?

Stundelangt byggesjov med næsten 4.000 dele

LEGO 21330 består af hele 3.955 dele. Med disse næsten 4.000 brikker kan du bygge det detaljerede hus, træhuset og skurkenes varevogn. Du får også fem minifigurer. Genopfør alle de ikoniske øjeblikke fra filmen sammen med Kevin, hans mor Kate, skurkene Harry og Marv og naboen Marley.

I skurkenes varevogn finder du bl.a. et koben og en politihue. Detaljer, som f.eks. strygejernet i Marvs ansigt, tilføjer endnu mere atmosfære til sceneriet. En belysningssten i kedlen er en anden god detalje.

Tid til at beundre huset

LEGO Home Alone huset er lavet på en sådan måde, at du nemt kan åbne det på bagsiden. Selv taget kan åbnes, så du kan beundre loftet. Samtlige værelser har deres egen fantastiske indretning. Bliv overrasket over alt, hvad du møder i dette LEGO sæt.

Genoplev filmen scene for scene, eller find på dine egne fantastiske eventyr med disse figurer. Du kan gå begge veje med dette flotte sæt. Huset er 27 centimeter højt, 34 centimeter bredt og 37 centimeter dybt. Giv den en særlig plads i dit hjem, så du kan nyde den igen og igen.

Perfekt til voksne fans

Den originale Home Alone-film udkom i 1990. Alle fans af den første time kan få glæde af dette LEGO sæt af filmen. LEGO Home Alone er egnet til voksne på 18 år og derover. Eller som forælder kan du give din kærlighed til denne film videre til dine børn ved at samle dette LEGO sæt.

Mens I bygger, vil I sammen opdage de smukkeste dele af kulissen og derefter genopføre jeres yndlingsscener sammen. Ligesom du kan se filmen igen og igen, giver dette byggesæt dig også masser af sjov igen og igen. Hvem vil du gøre glad med dette flotte sæt?

 • Skab en hyldest til en af familiens foretrukne julekomedier med LEGO Ideas bygge- og udstillingssættet Home Alone (21330), der indeholder modeller af familien McCallisters hus, trætophus og skurkenes varevogn.
 • Dette filmminde af klodser er en cool julegave til millennials, der er fans af Alene hjemme-filmen. Det indeholder 5 LEGO minifigurer: Kevin McCallister, Kate McCallister, Harry, Marv og ""Gamle"" Marley.
 • Husets vægge og tag kan åbnes for at give nem adgang, og der er masser af sjove funktioner, f.eks. svingende malerbøtter, et fyr i kælderen, der lyser op, og en stang til at skubbe Kevin ned ad trappen på sin kælk.
 • Opdag detaljer, der vækker minder om hylesjove filmscener, i alle husets rum og inde i varevognen (for ikke at nævne svævebanen, så Kevin kan flygte til trætophuset!).
 • Hele familien kan være med til at bygge denne julemodel. Huset er over 27 cm højt, 34 cm bredt og 37 cm dybt og vil være en festlig udstillingsgenstand.
 • Klodserne i sættet er opdelt i 24 poser, og byggeprocessen følger filmens forløb. Der medfølger et LR41-batteri til LEGO lysklodsen, der får fyret til at gløde.
 • Sættet med 3.957 elementer indeholder et illustreret hæfte om filmen Alene hjemme, sættets fandesigner og LEGO designere samt trinvis vejledning, der er med til at sikre en fordybende og berigende byggeoplevelse.
 • Dette samleregnede byggesæt til voksne er ét blandt mange spændende LEGO Ideas sæt, der alle er skabt af fandesignere, stemt på af tusindvis af LEGO fans og produceret af LEGO Koncernen.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for kvalitet, så du kan være sikker på, at de passer nemt og perfekt sammen og bliver til robuste modeller. Sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser testes grundigt for at sikre, at hvert eneste LEGO sæt opfylder krævende internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Ideas Home Alone
SKU
21330
UPC
673419345842
Dele
3955
Tema
LEGO Ideas
Alder
18+ år
LEGO pris
2 300 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.