LEGO Sportsvogn 31100

Sjov i hj fart med en fantastisk, ombyggelig legetjssportsvogn!

lego 31100 sportsvogn
 • 134 Dele
 • LEGO Creator 3-i-1 Tema
 • 31100 SKU

Sæt fart på børns kærlighed til fartøjer og kreativitet med det spændende LEGO Creator 3 i 1-legetøjssæt Sportsvogn (31100). Børn vil elske at køre omkring i denne røde og sorte sportsvogn, der har en midterplaceret motor, indsugningsrør og spoiler bagpå.Sjov og kreativ frihed til at byggeBørn får 3 forskellige bygge- og legeoplevelser med dette LEGO …

Læs mere...

Priser LEGO Sportsvogn 31100

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -3% 68 kr Se
Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legen.dk Legen.dk 99 kr Se

Se flere LEGO Creator 3-i-1 sæt

Beskrivelse LEGO Sportsvogn 31100

Sæt fart på børns kærlighed til fartøjer og kreativitet med det spændende LEGO Creator 3 i 1-legetøjssæt Sportsvogn (31100). Børn vil elske at køre omkring i denne røde og sorte sportsvogn, der har en midterplaceret motor, indsugningsrør og spoiler bagpå.Sjov og kreativ frihed til at byggeBørn får 3 forskellige bygge- og legeoplevelser med dette LEGO Creator 3 i 1-sæt. De kan bygge en sportsvogn, ombygge den til en hotrod med motor og indsugningsrør, lave et gammelt fly eller skabe noget helt nyt. Dette fantastiske byggelegetøj inspirerer til fantasifuld leg og er en fremragende belønning eller lejlighedsgave. Både sportsvognen og hotrod-bilen har plads til en minifigur i førerhuset.Enestående modeller at bygge, lege med og ombyggeLEGO Creator 3 i 1-sæt giver børn sjove modeller, der er detaljerede og realistiske og inspirerer til fantasifuld leg. Modellerne skaber uendelige bygge- og legemuligheder og stimulerer samtidig kreativiteten hos børn i alle aldre. Disse små og inspirerendesæt er også fremragende som gaver til enhver lejlighed.

 • Hvad skal der ske bag rattet i dag? Børn kan strække fantasien og deres kreative evner, når de suser omkring i en sportsvogn, sætter nye fartrekorder i en hotrod, flyver en tur i et gammeldags fly eller bygger noget helt nyt.
 • Med dette sæt får børn 3 muligheder i hver æske: De kan bygge en Creator 3 i 1-Sportsvogn (31100), en hotrod eller et gammeldags fly. Børn kan lege med sættet alene eller kombinere det med andre LEGO sæt for at udvikle deres byggefærdigheder.
 • Alle fans af kreativt byggeri vil elske dette fantastiske sæt. Modellerne af sportsvognen med indsugningsventil og spoiler, den spændende hotrod og det sjove fly er fremragende som en gaveidé til enhver anledning til drenge og piger fra 6 år.
 • Detaljeret og klar til action. Sportsvognen er over 4 cm høj, 12 cm lang og 7 cm bred, så dette spændende legetøj er småt nok til at tage med på farten og stort nok til at rumme en minifigur (medfølger ikke).
 • Med et barns fantasi er der nok til timevis af endeløst sjov! Legetøj uden batterier hjælper med at booste børns selvstændige leg og deres evner til problemløsning og giver dem glæden ved selv at finde på nye historier.
 • Med en enkel vejledning kan børn selv samle modellen og dermed opleve stoltheden ved at bygge noget selv samt masser af kreativt sjov. Åbn æsken, og start legen ved at bygge og ombygge 1 af de 3 legetøjsmodeller.
 • Giv børn uendelige muligheder for at udvikle deres byggeevner, når de leger med LEGO Creator 3 i 1-sæt. Dette seje fartøjslegesæt giverbørn mulighed for at styrke deres kreativitet og fantasi med mange byggemuligheder.
 • LEGO klodser overholder de højeste branchestandarder, så de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO Koncernen tester LEGO klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bide, bøje, ridse og strække dem, så vi er sikre på, at alt byggelegetøj til børn altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.
 • Inspirer til kreativ leg med dette spændende sæt, der indeholder 3 legetøjsmodeller i 1: en monstertruck, en muskelbil med målstreg og en dragster. God gaveidé til børn. Byg og ombyg for at udvide legen uendeligt.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Sportsvogn
SKU
31100
EAN
5702016616064
UPC
673419317337
Dele
134
Tema
LEGO Creator 3-i-1
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.