LEGO Vild løve 31112

Dyreeventyr med 3-i-1-legetj af en Vild lve, der kan ombygges

lego 31112 vild love
 • 224 Dele
 • LEGO Creator 3-i-1 Tema
 • 31112 SKU

Børn vil elske at vove sig ud i ørkenen på sjove dyreeventyr med det imponerende LEGO Creator 3-i-1-legetøjssæt Vild løve (31112). Det omfatter en klodsbygget løvemodel med justerbar hale, ben, hoved og kæbe, samt en grib og nogle ribben som inspiration til sjove historier. Børnelegetøj, der inspirerer til fantasifuld leg. Unge byggere vil elske at skabe …

Læs mere...

Priser LEGO Vild løve 31112

Lego.com LEGO.com 91 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 98 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 104 kr Se
Legen.dk Legen.dk 129 kr Se
Legekammeraten.dk Legekammeraten.dk 130 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 130 kr Se

Se flere LEGO Creator 3-i-1 sæt

Beskrivelse LEGO Vild løve 31112

Børn vil elske at vove sig ud i ørkenen på sjove dyreeventyr med det imponerende LEGO Creator 3-i-1-legetøjssæt Vild løve (31112). Det omfatter en klodsbygget løvemodel med justerbar hale, ben, hoved og kæbe, samt en grib og nogle ribben som inspiration til sjove historier.

Børnelegetøj, der inspirerer til fantasifuld leg
Unge byggere vil elske at skabe 3 forskellige stykker dyrelegetøj med dette LEGO Creator 3-i-1 sæt. De kan bygge den vilde løve, ombygge den til en struds eller et vortesvin eller bruge fantasien og skabe et andet sejt dyr. Gribben kan bruges sammen med alle 3 modeller.

Kreative gaver, der varer ved
Med LEGO Creator 3-i-1-byggelegetøj kan børn nyde endeløse fængslende eventyr med 3 forskellige bygbare modeller i hvert sæt! Legemulighederne stopper aldrig, fordi alle de omhyggeligt detaljerede modeller kan skilles ad og ombygges til noget nyt, lige så ofte børn har lyst. Vælg blandt et fantastisk udvalg af 3-i-1-legetøjssæt, der omfatter dyr, fartøjer og sejehuse.

 • LEGO Creator 3-i-1-byggesættet Vild løve (31112) giver næring til børns fantasi med 3 modeller i 1 – en vild løve, en struds og et vortesvin.
 • Det imponerende LEGO sæt indeholder også en grib, som kan bruges sammen med alle 3 klodsbyggede modeller for at gøre børns eventyr på savannen endnu sjovere.
 • De 3 stykker dyrelegetøj er alle meget justerbare: Løven kan bevæge ben, hale, hoved og kæbe, strudsen kan bevæge hals og ben, og vortesvinet kan bevæge ben, hoved og kæbe.
 • Dette LEGO Creator 3-i-1-sæt med 224 elementer er en sjov byggeopgave for børn fra 7 år og vil være en skøn belønning til kreative børn.
 • Løvemodellen er over 12 cm høj – den perfekte bærbare størrelse til leg derhjemme eller på farten.
 • Børn, der elsker sjov, kan nyde ørkeneventyr med en barsk løve, en hurtig struds og et kraftfuldt vortesvin, der alle kan opleve sjove eventyr med gribben.
 • Hold øje med andre fantastiske LEGO Creator 3-i-1-sæt, der er nye i januar 2021: Cyberdrone (31111), Racerbil-transporter (31113), Supermotorcykel (31114) og Surfer-strandhus (31118).
 • LEGO Creator 3-i-1-sæt giver børn mulighed for at nyde den bedste fantasifulde rolleleg, når de skaber actionfyldte historier omkring de 3 forskellige farverige modeller i hver æske.
 • I mere end 6 årtier er LEGO byggeklodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO byggeklodser lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Vild løve
SKU
31112
EAN
5702016888348
Dele
224
Tema
LEGO Creator 3-i-1
LEGO pris
91 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.