LEGO Racerbil-transporter 31113

Racersjov med biltransporter, der kan ombygges

lego 31113 racerbil transporter
 • 328 Dele
 • LEGO Creator 3-i-1 Tema
 • 31113 SKU

Der venter unge byggere spændende racereventyr med det geniale LEGO Creator 3-i-1-byggelegetøj Racerbil-transporter (31113). Sættet omfatter en lastbil med aftagelig anhænger til transport af 2 hurtige biler, der kan føres ned ad en rampe til actionfyldt racerleg. Sjovt legetøj til fantasifuld leg. Der er 3 forskellige imponerende modeller at bygge og lege med i dette LEGO …

Læs mere...

Priser LEGO Racerbil-transporter 31113

Lego.com LEGO.com 161 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 162 kr Se

Se flere LEGO Creator 3-i-1 sæt

Beskrivelse LEGO Racerbil-transporter 31113

Der venter unge byggere spændende racereventyr med det geniale LEGO Creator 3-i-1-byggelegetøj Racerbil-transporter (31113). Sættet omfatter en lastbil med aftagelig anhænger til transport af 2 hurtige biler, der kan føres ned ad en rampe til actionfyldt racerleg.

Sjovt legetøj til fantasifuld leg
Der er 3 forskellige imponerende modeller at bygge og lege med i dette LEGO Creator 3-i-1-sæt. Børn kan skabe en lastbil og anhænger med 2 racerbiler og derefter ombygge dem til en lastbil med kran eller en mini-slæbebåd. Eller de kan bruge de 328 klodser og elementer til at bygge noget helt nyt.

Det bedste legetøj til kreativt byggeri
LEGO Creator 3-i-1-byggelegetøj åbner for en verden af uendelige muligheder med 3 forskellige bygbare modeller i hver æske! LEGO byggere vil blive begejstret over alle sættets spændende muligheder. Creator 3-i-1 inspirerer børns fantasi og underholder dem i timevis med et stort udvalg af sæt, bl.a. skræmmende væsner, hurtige jetfly og detaljerede bygninger.

 • Inspirer til endeløs og kreativ leg med det fantastiske LEGO Creator 3-i-1-legetøjssæt Racerbil-transporter (31113) med 3 modeller i 1 – en køretøjstransporter, kranvogn og slæbebåd med kran.
 • Biltransporter-legetøjet omfatter 2 racerbiler, 1 blå og 1 rød, så børn kan sætte sig bag rattet og udspille spændende racerløb på banen.
 • Racerbil-transporteren er en leddelt lastbil med en aftagelig anhænger, der transporterer 2 biler, som kan læsses af og på via de 2 ramper. En støttefod gør anhængeren i stand til at stå selv.
 • Denne legetøjskranvogn har en kran, der kan dreje 360 grader og kan løfte last op og ned. Minislæbebåden har også en fungerende kran.
 • Den perfekte belønning til LEGO fans fra 7 år, som har en passion for seje lastbiler og både.
 • Biltransporteren er over 7 cm høj, 24 cm lang og 4 cm bred – den perfekte bærbare størrelse til at lege med derhjemme eller tage med hjem til en ven.
 • Hold øje med andre fantastiske LEGO Creator 3-i-1-sæt, der er nye i januar 2021: Cyberdrone (31111), Vild løve (31112), Supermotorcykel (31114) og Surfer-strandhus (31118).
 • LEGO Creator 3-i-1-sæt giver børn mulighed for at opleve den bedste fantasifulde leg, når de skaber actionfyldte historier omkring de 3 forskellige modeller i hver æske.
 • I mere end 6 årtier er LEGO byggeklodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO byggeklodser lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Racerbil-transporter
SKU
31113
EAN
5702016888355
Dele
328
Tema
LEGO Creator 3-i-1
LEGO pris
161 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.