LEGO Supermotorcykel 31114

Racersjov med en cool Supermotorcykel, der kan ombygges!

lego 31114 supermotorcykel
 • 236 Dele
 • LEGO Creator 3-i-1 Tema
 • 31114 SKU

Inspirer børns passion for seje motorcykler og kreativt byggeri med det imponerende LEGO Creator 3-i-1-sæt Supermotorcykel (31114). Børn vil elske at udspille spændende action med denne model af en moderne motorcykel, der har bevægeligt styr, fungerende affjedring og støttefod. Det bedste legetøj til fantasifuld leg. Børn kan nyde 3 forskellige bygge- og legeoplevelser i dette LEGO …

Læs mere...

Priser LEGO Supermotorcykel 31114

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 129 kr Se
Legen.dk Legen.dk 159 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se

Se flere LEGO Creator 3-i-1 sæt

Beskrivelse LEGO Supermotorcykel 31114

Inspirer børns passion for seje motorcykler og kreativt byggeri med det imponerende LEGO Creator 3-i-1-sæt Supermotorcykel (31114). Børn vil elske at udspille spændende action med denne model af en moderne motorcykel, der har bevægeligt styr, fungerende affjedring og støttefod.

Det bedste legetøj til fantasifuld leg
Børn kan nyde 3 forskellige bygge- og legeoplevelser i dette LEGO Creator 3-i-1-sæt. De kan bygge den moderne Supermotorcykel og derefter ombygge den til en klassisk motorcykelmed støtteben, en futuristisk hoverbike til højtflyvende eventyr eller bruge fantasien til at skabe noget nyt.

En fantastisk samling af byggelegetøj
LEGO Creator 3-i-1-sæt rummer en verden af uendelige muligheder med 3 forskellige bygbare modeller hver æske! LEGO byggere vil blive begejstrede, når de bygger, ombygger og bygger igen! Creator 3-i-1 inspirerer små byggeres fantasi og underholder i timevis med et kæmpe udvalg af modeller, bl.a. seje biler, skræmmende væsner og detaljerede bygninger.

 • LEGO Creator 3-i-1-sættet Supermotorcykel (31114) inspirerer til ubegrænset kreativt byggeri med 3 modeller i 1 – en moderne motorcykel, en klassisk motorcykel og en futuristisk hoverbike.
 • Fantasifulde børn kan opleve et væld af spændende eventyr, når de afholder superhurtige racerløb rundt på banen med en moderne eller klassisk LEGO motorcykel eller farer mod skyerne på en hoverbike.
 • Motorcykel-legetøjssættet vil være den ideelle belønning til børn fra 8 år, der har en ægte passion for legetøjsmotorcykler og kreativt byggeri.
 • Supermotorcyklen er over 11 cm høj, 19 cm lang og 6 cm bred – den perfekte bærbare størrelse til at lege med derhjemme eller tage med hjem til en ven.
 • Supermotorcyklen har bevægeligt styr, fungerende affjedring og støttefod, mens den klassiske motorcykel også har en støttefod, så børn stolt kan have den stående fremme.
 • Dette imponerende sæt giver børn 3 forskellige muligheder for at udvikle deres byggefærdigheder og skabe køretøjer, de kan lege med på egen hånd eller tilføje til andre LEGO legetøjssæt for at få endnu mere sjov.
 • Hold øje med andre fantastiske LEGO Creator 3-i-1-sæt, der er nye i januar 2021: Cyberdrone (31111), Vild løve (31112), Racerbil-transporter (31113) og Surfer-strandhus (31118).
 • LEGO Creator 3-i-1-sæt giver børn mulighed for at nyde ubegrænset fantasifuld leg, når de skaber actionfyldte historier omkring de 3 forskellige farverige modeller i hver æske.
 • I mere end 6 årtier er LEGO byggeklodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO byggeklodser lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Supermotorcykel
SKU
31114
EAN
5702016888362
Dele
236
Tema
LEGO Creator 3-i-1
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.