LEGO Safari-trætophus 31116

Dyresjov med det ombyggelige Safari-trtophus

lego 31116 safari traetophus
 • 397 Dele
 • LEGO Creator 3-i-1 Tema
 • 31116 SKU

LEGO 3-i-1 Creator sæt giver børn mulighed for at skabe tre forskellige strukturer med ét sæt. Der er allerede blevet lanceret et stort antal forskellige 3-i-1 Creator-sæt. Med LEGO 31116 Safari Wild Animals Treehouse kan børn fra 7 år og opefter tage på en spændende safari. Først og fremmest kan du lave et Safari Wild Animals …

Læs mere...

Priser LEGO Safari-trætophus 31116

Lego.com LEGO.com 189 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 193 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 194 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 230 kr Se

Se flere LEGO Creator 3-i-1 sæt

Beskrivelse LEGO Safari-trætophus 31116

LEGO 3-i-1 Creator sæt giver børn mulighed for at skabe tre forskellige strukturer med ét sæt. Der er allerede blevet lanceret et stort antal forskellige 3-i-1 Creator-sæt. Med LEGO 31116 Safari Wild Animals Treehouse kan børn fra 7 år og opefter tage på en spændende safari.

Først og fremmest kan du lave et Safari Wild Animals Treehouse med dette sæt. Se, hvordan giraffen besøger menneskene i træhuset på et hyggeligt besøg. En farvestrålende flamingo og en næsehornsfugl kommer også forbi.

Træhuset har en stige og en balkon samt et indendørs område med toilet og håndvask. Vil drengen og pigen snart stå ansigt til ansigt med den justerbare giraf, eller vil de gemme sig i hytten?

En løve eller en krokodille

Har du fået nok af træhuset? Derefter er der yderligere to byggevejledninger, som du kan følge. Vil du hellere tage på safari med en løve eller en krokodille? Med løven bygger du et fly med plads til en minifigur. Du skal også samle et træ og en afrikansk dværgpapegøje. Det vil helt sikkert blive et spændende eventyr!

Ville du ikke hellere bygge en krokodille? Dette omfatter en katamaran med justerbar sejl. Det giver også nogle mursten til at bygge en afrikansk marabou. Hvilket eventyr vil du tage på i dag?

Sjove byggeprojekter til alle slags bygherrer

LEGO 31116 er egnet til børn fra 7 år og opefter. Ved hjælp af den klare byggevejledning kan de nemt samle sættet. De 397 klodser inviterer dem også til at skabe deres eget byggeri. Der er således ikke bare tre, men et uendeligt antal konstruktioner i denne kasse.

Kombiner 3-i-1-sættet med andre LEGO sæt, og lad fantasien få frit løb. Hvad med en monstertruck eller en husbåd? Eller vil du hellere bygge en hurtig motorcykel eller en ildspyende drage? Eller vil minifigurerne fra træhuset pludselig støde på en dinosaur på deres safari? Mulighederne er uendelige.

 • LEGO Creator 3-i-1-byggesættet Safari-trætophus (31116) vil fange børns fantasi med 3 legetøjsmodeller i 1: et trætophus, et fly og en båd.
 • Dette LEGO sæt indeholder minifigurer af dreng og pige med kameratilbehør, der gør børns safarieventyr endnu sjovere.
 • Legetøjet med trætophus har en balkon med sofa og stige, et interiør med toilet og vask samt 3 klodsbyggede legetøjsdyr: en justerbar giraf, en flamingo og en næsehornsfugl.
 • Legetøjet med dobbeltdækkerfly har et cockpit til en minifigur, samt en løve, et træ og en dværgpapegøje, mens katamaran-legetøjet omfatter et justerbart sejl, en krokodille og en marabu-stork.
 • Dette LEGO Creator 3-i-1-legetøjssæt med 397 dele rummer en sjov byggeoplevelse for små dyrefans fra 7 år og vil være en fremragende gaveidé til fødselsdag eller andre anledninger, med garanti for glade smil.
 • LEGO trætophuset er over 18 cm højt, 12 cm dybt og 12 cm bredt – den perfekte størrelse at lege med eller have stående fremme på værelset.
 • Skab større eventyr med andre LEGO Creator 3-i-1-sæt: Cyberdrone (31111), Vild løve (31112)), Racerbil-transporter (31113), Supermotorcykel (31114) og Surfer-strandhus (31118).
 • LEGO Creator 3-i-1-sæt giver børn mulighed for at nyde fantastisk fantasifuld leg, når de finder på sjove historier med de 3 forskellige modeller i centrum.
 • I mere end 6 årtier er LEGO byggeklodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO byggeklodser lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Safari-trætophus
SKU
31116
EAN
5702016889383
UPC
673419336543
Dele
397
Tema
LEGO Creator 3-i-1
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.