LEGO Pariserhjul 31119

Sjov i forlystelsesparken med et tivoli-legest, der kan ombygges

LEGO 31119 Pariserhjul - 20210517
 • 1002 Dele
 • LEGO Creator 3-i-1 Tema
 • 31119 SKU

Børn elsker tivoli. Hop i kørestolene, nyd pariserhjulet eller sving dig i gyngebådene. Har du også svært ved at vælge din yndlingsattraktion? Med dette LEGO Creator 3in1 sæt behøver du ikke at gøre det. Du kan nemlig bygge tre forskellige forlystelser med LEGO 31119. Vil du vælge det roterende pariserhjul, kørestolene eller gyngeskibene? Og har du …

Læs mere...

Priser LEGO Pariserhjul 31119

Lego.com LEGO.com 559 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 640 kr Se

Se flere LEGO Creator 3-i-1 sæt

Beskrivelse LEGO Pariserhjul 31119

Børn elsker tivoli. Hop i kørestolene, nyd pariserhjulet eller sving dig i gyngebådene. Har du også svært ved at vælge din yndlingsattraktion? Med dette LEGO Creator 3in1 sæt behøver du ikke at gøre det.

Du kan nemlig bygge tre forskellige forlystelser med LEGO 31119. Vil du vælge det roterende pariserhjul, kørestolene eller gyngeskibene? Og har du fået nok af attraktionerne? Så skal du bare selv bygge noget nyt!

En komplet tivoli i ét sæt

LEGO 3in1 sæt er ideelle til børn, der ikke ønsker at bygge det samme igen og igen. Desuden er konstruktionerne alle fulde af flotte detaljer. Dette LEGO pariserhjul kan f.eks. virkelig dreje og har otte gondoler, som du kan sætte minifigurer i. Der er også en billetautomat og en ballonbod med ballondyr. Dette giver allerede mange timers sjov i legetiden.

Hvis du bliver træt af pariserhjulet, kan du blot omdanne sættet til bumper cars. Det giver dig mulighed for at bygge tre bumper cars til dine minifigurer samt en billetautomat med en mikrofon til speakeren. Hvis du foretrækker at bygge bumperbåde, skal du skabe en struktur med en gribemaskine og en tyggegummimaskine. Det bliver garanteret en fantastisk dag på messen!

Et blikfang på børneværelset

Selv når LEGO pariserhjulet ikke bliver leget med det i et stykke tid, vil sættet være sjovt. Det 27 centimeter høje, 16 centimeter dybe og 26 centimeter brede pariserhjul er nemlig et ægte blikfang på børneværelset. Sæt den et godt sted, så dit barn kan nyde den igen og igen.

De andre LEGO Creator 3i1 sæt, som f.eks. en middelalderborg, et piratskib, et hus/legetøjsbutik og en ildspyende drage, stimulerer også børnenes fantasi hver gang. Der findes sæt i forskellige temaer. Kombiner de sæt, der passer bedst til dit barn, og se, hvordan helt nye strukturer og historier opstår.

 • LEGO Creator 3-i-1-legetøjssættet Pariserhjul (31119) med tivolitema kickstarter børns kreativitet med 3 modeller i 1 – et pariserhjul, en radiobil-forlystelse og en bådgynge.
 • Dette LEGO sæt indeholder 5 minifigurer – mor, far, barn og 2 tivolimedarbejdere, som kan gøre børns spændende oplevelser i forlystelsesparken endnu bedre.
 • Det drejelige pariserhjul har 8 gondoler, som minifigurerne kan sidde i, en billetkiosk, en ballonvogn med ballondyr og en hund, der bygges af LEGO klodser.
 • Radiobil-forlystelsen omfatter 3 biler og et billetsalg med en mikrofon, mens bådgyngen har en klo-maskine og en tyggegummi-maskine.
 • Dette LEGO Creator 3-i-1-legetøjssæt med 1.002 elementer rummer en skøn fælles byggeoplevelse, når børn fra 9 år samler det i selskab med en forælder eller anden voksen.
 • Pariserhjulet er over 27 cm højt, 16 cm dybt og 26 cm bredt – sættet vil helt sikkert imponere vennerne, når det står fremme på et barns værelse i legepauserne.
 • Hold udkig efter andre geniale LEGO Creator 3-i-1-sæt, der er nye i 2021, f.eks. Rumfærge-eventyr (31117) og Middelalderborg (31120).
 • LEGO Creator 3-i-1-sæt giver børn mulighed for at nyde fantastisk rolleleg, når de bygger hæsblæsende historier omkring de 3 forskellige modeller i hver æske.
 • Siden 1958 er LEGO byggeklodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO byggeklodser lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Pariserhjul
SKU
31119
EAN
5702016914160
Dele
1002
Tema
LEGO Creator 3-i-1
LEGO pris
559 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.