LEGO Middelalderborg 31120

Spektakulrt LEGO Creator 3-i-1-legest med Middelalderborg

lego 31120 middelalderborg
 • 1426 Dele
 • LEGO Creator 3-i-1 Tema
 • 31120 SKU

Spændende historier om seje riddere og ildspyende drager i middelalderborge fanger altid børns fantasi. Dette LEGO slot vil derfor helt sikkert blive populært blandt fantasifulde bygherrer. LEGO 31120 er ikke kun en middelalderborg, men dette LEGO Creator 3 i 1 sæt kan også omdannes til et borgtårn eller et middelaldermarked. Så du har utallige muligheder for …

Læs mere...

Priser LEGO Middelalderborg 31120

Proshop.dk Proshop.dk -24% 688 kr Se
Computersalg.dk Computersalg.dk -3% 869 kr Se
LEGO.com LEGO.com 899 kr Se

Se flere LEGO Creator 3-i-1 sæt

Beskrivelse LEGO Middelalderborg 31120

Spændende historier om seje riddere og ildspyende drager i middelalderborge fanger altid børns fantasi. Dette LEGO slot vil derfor helt sikkert blive populært blandt fantasifulde bygherrer.

LEGO 31120 er ikke kun en middelalderborg, men dette LEGO Creator 3 i 1 sæt kan også omdannes til et borgtårn eller et middelaldermarked. Så du har utallige muligheder for at bygge og spille. Hvilken version vil være din favorit?

Indtryksfulde detaljer

LEGO sæt er altid fulde af sjove, sjove eller interessante detaljer. Dette LEGO slot har også mere end nok detaljer indbygget. Du kan f.eks. bygge en fungerende katapult ved slottårnet. Gå i kamp med den ildspyende drage og forsvare din bosættelse.

Sættet indeholder også tre minifigurer, som du kan finde på dine egne historier med. Det drejer sig om en smed og to riddere. Så der er masser af muligheder for et spændende eventyr. Hvis du vælger at bygge et middelaldermarked, får du en vandmølle, et vagttårn og et fængsel. Der er også masser af eventyr at opleve med dem.

Eller byg det imponerende slot i to etager. Det omfatter en vindebro, en smedje og en tronsal. Med LEGO Creator 3 i 1-sættet vil du aldrig kede dig. Ønsker du virkelig at få den ultimative glæde af dette sæt? Hvis du køber dette sæt tre gange, kan du bygge alle modellerne og forbinde dem sammen. Så har du virkelig et megaslot!

LEGO 3 i 1 sæt

Dette middelalderslot er ikke det første og sandsynligvis heller ikke det sidste LEGO Creator 3 i 1 sæt, som LEGO udgiver. LEGO har allerede lavet en del 3 i 1-sæt, som vil vække ethvert barns begejstring. Der er f.eks. et hårdt piratskib, som også kan blive til en piratkrog eller en kranieø.

Men der er også et sæt, der kan blive til en legetøjsbutik, en kagebutik eller en blomsterbutik. På denne måde stimulerer LEGO fantasien hos mange forskellige børn med forskellige interesser. Desuden kan du selvfølgelig bruge sættene til at bygge en sjov struktur, som du ønsker det. Med disse sæt i huset vil du aldrig kede dig igen.

 • LEGO Creator 3-i-1-byggesættet Middelalderborg (31120) vil fortrylle fantasifulde børn med 3 modeller i 1 – et middelalderslot, slotstårn og en markedsplads fra middelalderen.
 • Dette legetøjssæt med middelaldertema indeholder også 3 minifigurer – en smed og 2 vagter med imponerende våben, der gør børns dristige eventyr endnu sjovere.
 • Borgen har 2 etager og hængsler bagpå, så den kan foldes ud og inspirere til forskellige legemuligheder. Der er også en port, der kan åbnes, smedje, vandhjul, kongens værelse og et fængsel.
 • Til slotstårnet er der en fungerende legetøjskatapult, mens den middelalderlige markedsplads har en vandmølle, vagttårn og et fængsel.
 • Dette LEGO Creator 3-i-1-legetøjsslot med 1.426 dele giver en berigende byggeoplevelse for kreative børn fra 9 år og vil være en oplagt jule- eller fødselsdagsgave.
 • Denne legetøjsborg til børn er over 26 cm høj, 31 cm bred og 28 cm dyb – en fremragende størrelse at lege med eller have stående fremme på værelset.
 • Hold udkig efter andre LEGO Creator 3-i-1-sæt, der er nye i 2021: Rumfærge-eventyr (31117) og Pariserhjul (31119).
 • Ved køb af 3 separate æsker kan de 3 forskellige modeller sættes sammen og skabe et iøjnefaldende megaslot.
 • I mere end 6 årtier er LEGO byggeklodser blevet fremstillet af materialer af høj kvalitet for at sikre, at de er nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • LEGO byggeklodser lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Middelalderborg
SKU
31120
UPC
673419341172
Dele
1426
Tema
LEGO Creator 3-i-1
LEGO pris
900 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.