LEGO Harry Potter Hogwarts-våbenskjolde 31201

Vis dit tilhrsforhold med denne imponerende vgkunst-mosaik

lego 31201 harry potter hogwarts vabenskjolde
 • 4249 Dele
 • LEGO Harry Potter Tema
 • 31201 SKU

Harry Potter-fans kan vise deres passion ved at bygge 1 af 4 våbenskjolde med LEGO Art sættet Harry Potter Hogwarts-våbenskjolde (31201) på en afslappende rejse ind i en ikonisk verden. Afstressende. Byg et mosaikbillede af et Hogwarts-våbenskjold efter eget valg – Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw – med dette vægkunstsæt med 4.249 elementer. Lyt til det …

Læs mere...

Priser LEGO Harry Potter Hogwarts-våbenskjolde 31201

Lego.com LEGO.com 769 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 885 kr Se

Se flere LEGO Harry Potter sæt

Beskrivelse LEGO Harry Potter Hogwarts-våbenskjolde 31201

Harry Potter-fans kan vise deres passion ved at bygge 1 af 4 våbenskjolde med LEGO Art sættet Harry Potter Hogwarts-våbenskjolde (31201) på en afslappende rejse ind i en ikonisk verden.

Afstressende
Byg et mosaikbillede af et Hogwarts-våbenskjold efter eget valg – Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff eller Ravenclaw – med dette vægkunstsæt med 4.249 elementer. Lyt til det medfølgende soundtrack, mens du bygger, og lær mere om kollegierne og Harry Potters verden. Klar til en forandring? Ombyg til et nyt våbenskjold, eller kombiner alle 4 sæt til det ultimative Hogwarts-våbenskjold.

Kreative hobbyer for voksne
Du behøver ikke at være kunstner eller LEGO samler for at værdsætte skønheden og kreativiteten i dette sæt. Vis det færdige sæt frem derhjemme eller på kontoret. Dette LEGO Art sæt indgår i en serie af byggesæt med fokus på kunst, musik, design og arkitektur, der er fremragende som gaver til alle voksne (inklusive dig selv) på udkig efter en ny hobby eller et nyt projekt.

 • Vis din kærlighed til alt, der har med Hogwarts at gøre, med det utrolige LEGO Art sæt Harry Potter Hogwarts-våbenskjolde (31201), som giver dig mulighed for at bygge og fremvise 1 ud af 4 detaljerede våbenskjolde.
 • Kom ud af den daglige trummerum med dette LEGO sæt med 4.249 elementer, bl.a. 9 plader til vægophængning, eksklusiv mosaik med Harry Potter-logo, klodsbygget ramme, unikt ophængningselement og mosaikværktøj.
 • Med dette sæt kan du fordybe dig både i din passion for designkunst og Harry Potter, mens du slapper af og genoplader batterierne. Med det medfølgende soundtrack lærer du mere om kollegierne, mens du bygger.
 • Vis din kærlighed til magi og eventyr ved at bygge og fremvise denne unikke mosaik-vægkunst. Stres endnu mere af ved at kombinere 4 af sættene, og skab det ultimative Hogwarts-våbenskjold.
 • Dette værk måler over 40 cm på begge ledder, har 4 byggemuligheder og vil være en afslappende aktivitet for dig selv eller andre Harry Potter-entusiaster i dit liv, som også elsker DIY-kunstprojekter.
 • Det flotte hæfte med vejledning hjælper dig gennem projektet, forklarer kunsten på en afstressende måde og giver kreativ LEGO afslapning.
 • LEGO Art sæt til voksne er perfekte at udstille på en væg eller hylde og rummer en berigende byggeoplevelse, mens du udforsker din passion for kreativt hobbydesign.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO elementer kastes, klemmes, vrides, opvarmes, bøjes, ridses og strækkes for at sikre, at dette stykke vægkunst med Hogwarts-våbenskjold lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Harry Potter Hogwarts-våbenskjolde
SKU
31201
EAN
5702016914535
Dele
4249
Tema
LEGO Harry Potter
Alder
18+ år
LEGO pris
769 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.