LEGO Disneys Mickey Mouse 31202

Gr Disneys Mickey Mouse og Minnie Mouse til vgkunst derhjemme

lego 31202 disneys mickey mouse
 • 2658 Dele
 • LEGO Disney Tema
 • 31202 SKU

Hvis du er fan af klassiske Disney-figurer, har vi et projekt til dig! Du kan bygge 1 af 2 portrætter med sættet LEGO Art ǀ Disneys Mickey Mouse (31202) og nyde et kreativt mosaikprojekt med aktiv stresslindring, mens du bygger. LEGO afslapning for voksne. Bliv yngre, mens du samler et mosaikbillede af enten Disneys Mickey Mouse …

Læs mere...

Priser LEGO Disneys Mickey Mouse 31202

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -2% 752 kr Se
Lego.com LEGO.com 769 kr Se
Legen.dk Legen.dk 1 099 kr Se

Se flere LEGO Disney sæt

Beskrivelse LEGO Disneys Mickey Mouse 31202

Hvis du er fan af klassiske Disney-figurer, har vi et projekt til dig! Du kan bygge 1 af 2 portrætter med sættet LEGO Art ǀ Disneys Mickey Mouse (31202) og nyde et kreativt mosaikprojekt med aktiv stresslindring, mens du bygger.

LEGO afslapning for voksne
Bliv yngre, mens du samler et mosaikbillede af enten Disneys Mickey Mouse eller Minnie Mouse med dette sæt på 2.658 elementer. Mens du bygger, kan du lytte til det medfølgende soundtrack og få mere at vide om de ikoniske figurer. Tid til forandring? Ombyg sættet, eller kombiner 2 sæt, og skab samlet vægkunst med Mickey Mouse og Minnie Mouse.

Kreative muligheder
Du behøver ikke at være kunstner eller LEGO samler for at værdsætte kreativiteten i dette sæt. Når du er færdig, kan du fremvise det på en væg eller hylde derhjemme eller på kontoret. Dette LEGO Art sæt er en del af en unik samling af byggesæt med fokus på kunst, musik, design og arkitektur, der også er en super gave til alle (inklusive dig selv) på udkig efter et nytprojekt.

 • Vis din kærlighed til Disneys Mickey Mouse eller Minnie Mouse med det fantastiske mosaiksæt Disneys Mickey Mouse (31202) fra LEGO Art. Du kan fremvise dit færdige kunstværk på væggen eller en hylde.
 • Nyd en afslappende pause med dette LEGO sæt på mere end 2.650 elementer, herunder 9 byggeplader til vægophængning, mosaik med Disney-signatur, klodsbygget LEGO ramme, unikt nyt ophængningselement og et mosaikværktøj.
 • Med dette sæt kan du slappe af og genoplade batterierne, mens du fokuserer på din kærlighed til Disneys Mickey Mouse gennem kunst. Det medfølgende soundtrack kan lære dig nye detaljer, mens du bygger.
 • For at udfordre din kreativitet yderligere kan du kombinere 2 af hobbysættene for at skabe et særligt, samlet kunstværk med Disneys Mickey Mouse og Minnie Mouse på en karakteristisk baggrund.
 • Et portræt måler over 40 cm på hver led og rummer 2 byggemuligheder. Det vil være en meningsfuld gave til dig selv eller andre Disney-entusiaster i dit liv, der også elsker gør det selv-projekter.
 • Den flot indbundne vejledning hjælper dig gennem projektet, forklarer kunsten på en afstressende måde og rummer afslapning forstærket af LEGO kreativitet.
 • LEGO Art sæt er perfekte at udstille på en væg eller hylde og rummer en berigende byggeoplevelse for voksne som dig, mens du udforsker din passion for kreativt hobbydesign.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO elementer kastes, klemmes, vrides, opvarmes, bøjes, ridses og strækkes for at sikre, at dette stykke vægkunst med Disneys Mickey Mouse lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Disneys Mickey Mouse
SKU
31202
EAN
5702016914894
Dele
2658
Tema
LEGO Art
Alder
18+ år
LEGO pris
769 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.