LEGO Minifigur- og tilbehørssæt – forlystelsespark 40373

Alt det sjove ved en forlystelsespark i LEGO stil!

lego 40373 minifigur og tilbehorssaet forlystelsespark scaled
  • 51 Dele
  • LEGO Minifigurer Tema
  • 40373 SKU

Kom nærmere, kom nærmere til sjov for hele familien med dette LEGO Iconic Minifigur- og tilbehørssæt (40373) til en forlystelsespark! Dette farverige legesæt til børn har en bygbar mini-skydebane med en knopskyder – vælt den gyldne dåse for at vinde 1 af de søde bamsefigurer. Sættet omfatter også minifigurer af en pige, far og 2 …

Læs mere...

Priser LEGO Minifigur- og tilbehørssæt – forlystelsespark 40373

Lego.com LEGO.com 130 kr Se

Se flere LEGO Minifigurer sæt

Beskrivelse LEGO Minifigur- og tilbehørssæt – forlystelsespark 40373

Kom nærmere, kom nærmere til sjov for hele familien med dette LEGO Iconic Minifigur- og tilbehørssæt (40373) til en forlystelsespark! Dette farverige legesæt til børn har en bygbar mini-skydebane med en knopskyder – vælt den gyldne dåse for at vinde 1 af de søde bamsefigurer. Sættet omfatter også minifigurer af en pige, far og 2 medarbejdere i forlystelsesparken med sjovt tilbehør, der inspirerer til kreativ leg. Dette tilbehørssæt er en ideel gave, som børn fra 6 år kan tilføje til deres LEGOsamlinger for at få endnu flere legemuligheder.

  • Børn kan genskabe det sjove ved en forlystelsespark med dette LEGO Iconic Minifigur- og tilbehørssæt til en forlystelsespark, der indeholder en bygbar mini-skydebane med en knopskyder og 2 søde bamsefigurer som præmier i actionfyldt leg.
  • Legesættet omfatter 4 minifigurer – en pige (med ansigtsprint og enhjørninge-tøjudsmykning, der er nye i januar 2020), hendes far og 2 medarbejdere fra forlystelsesparken – med en megafon og 2 isvaffel-tilbehørselementer til kreativ leg.
  • Dette byggesæter en ideel fødselsdags-eller julegave, som børn fra 6 år kan bruge sammen med deres andre LEGO sæt. Det omfatter en vejledning, der er nem at følge, så selv førstegangsbyggere kan bygge med selvtillid.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Minifigur- og tilbehørssæt – forlystelsespark
SKU
40373
UPC
673419320573
Dele
51
Tema
LEGO Minifigurer
LEGO pris
130 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.