LEGO Sportstilbehør 40375

Sjovt og detaljeret st med LEGO Sportstilbehr

lego 40375 sportstilbehor scaled
  • 36 Dele
  • LEGO Xtra Tema
  • 40375 SKU

Børn vil elske det actionfyldte LEGO xtra sæt Sportstilbehør (40375). Dette sjove legesæt indeholder en bred vifte af LEGO sportsudstyr, bl.a. ishockeystave, mål og en puck, rulleskøjter, en bygbar bueskydningsskive og bue, ski og skistave, minifigurhjelme og et pokalelement, der kan inspirere til timevis af konkurrencefyldt leg. Kreative børn vil blive begejstret over muligheden for …

Læs mere...

Priser LEGO Sportstilbehør 40375

Lego.com LEGO.com 40 kr Se

Se flere LEGO Xtra sæt

Beskrivelse LEGO Sportstilbehør 40375

Børn vil elske det actionfyldte LEGO xtra sæt Sportstilbehør (40375). Dette sjove legesæt indeholder en bred vifte af LEGO sportsudstyr, bl.a. ishockeystave, mål og en puck, rulleskøjter, en bygbar bueskydningsskive og bue, ski og skistave, minifigurhjelme og et pokalelement, der kan inspirere til timevis af konkurrencefyldt leg. Kreative børn vil blive begejstret over muligheden for at tilføje sjov sport og eventyr til deres eksisterende LEGO sæt.

  • Børn kan genskabe spændingen ved flere seje sportsgrene med LEGO xtra sættet Sportstilbehør, der omfatter bygbart udstyr til ishockey, skiløb, rulleskøjteløb og bueskydning samt en pokal til vinderen!

  • Dette fantastiske sæt er velegnet til både selvstændig leg eller sjov konkurrencesport mod vennerne, og åbner omgående op for en verden af spændende nye legemuligheder, når det kombineres med andre LEGO sæt.
  • Dette byg selv-sæt med 36 elementer er en vidunderlig fødselsdags- eller julegave til børn fra 6 år og omfatter enkle vejledninger, så unge byggere kan samle det hurtigt og med selvtillid.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Sportstilbehør
SKU
40375
UPC
673419320597
Dele
36
Tema
LEGO Xtra
LEGO pris
40 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.