LEGO Anders And 40377

Giv enhver LEGO BrickHeadz samling et strejf af Disney-magi

lego 40377 anders and scaled
  • 90 Dele
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40377 SKU

Fans af LEGO BrickHeadz og klassiske Disney-figurer vil elske denne model af Anders And (40377). Nyd Anders' søde sømandstrøje, hue og butterfly – og hans orange næb, ben og fødder. Den skønne and har også en robust bundplade, der gør ham nem at vise frem, enten alene eller sammen med andre klassiske BrickHeadz-modeller. LEGO BrickHeadz …

Læs mere...

Priser LEGO Anders And 40377

LEGO.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO BrickHeadz sæt

Beskrivelse LEGO Anders And 40377

Fans af LEGO BrickHeadz og klassiske Disney-figurer vil elske denne model af Anders And (40377). Nyd Anders' søde sømandstrøje, hue og butterfly – og hans orange næb, ben og fødder. Den skønne and har også en robust bundplade, der gør ham nem at vise frem, enten alene eller sammen med andre klassiske BrickHeadz-modeller. LEGO BrickHeadz samlere kan også få det sjovt med at kombinere forskellige elementer fra modellerne for at skabe deres egne skøre hybridfigurer.

  • Dette samlerbyggesæt sætter børn i stand til at bygge en sjov LEGO BrickHeadz model af Anders And med alle hans ikoniske detaljer.
  • Dette sæt er en fremragende gave til LEGO og Disney-fans og giver børn fra 10 år en alderssvarende bygge- og legeoplevelse.
  • Med 90 elementer og en højde på over 8 cm vil dette bygbare legetøj af Anders And inspirere til kreativt byggeri i stor skala, når børn bygger, leger med og fremviser modellen.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Anders And
SKU
40377
UPC
673419321501
Dele
90
Tema
LEGO Disney
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.