LEGO Fedtmule og Pluto 40378

Sjælden

BrickHeadz samlermodeller af 2 hjtelskede Disney-figurer

lego 40378 fedtmule og pluto scaled
  • 214 Dele
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40378 SKU

Samlere af LEGO BrickHeadz vil elske sættet Fedtmule og Pluto (40378) med 2 klassiske Disney-figurer. Fedtmule er iført sin velkendte rullekravesweater og høje grønne hat, og står ved siden af den legesyge Pluto. De 2 elskelige Disney-venner har også robuste byggeplader, der gør dem nemme at fremvise, enten enkeltvis eller sammen med andre BrickHeadz-modeller. Samlere …

Læs mere...

Priser LEGO Fedtmule og Pluto 40378

LEGO.com LEGO.com 130 kr Se

Se flere LEGO BrickHeadz sæt

Beskrivelse LEGO Fedtmule og Pluto 40378

Samlere af LEGO BrickHeadz vil elske sættet Fedtmule og Pluto (40378) med 2 klassiske Disney-figurer. Fedtmule er iført sin velkendte rullekravesweater og høje grønne hat, og står ved siden af den legesyge Pluto. De 2 elskelige Disney-venner har også robuste byggeplader, der gør dem nemme at fremvise, enten enkeltvis eller sammen med andre BrickHeadz-modeller. Samlere af LEGO BrickHeadz kan kombinere elementer fra forskellige sæt og skabe deres egne sjove hybridfigurer.

  • Dette samlerbyggesæt gør børn i stand til at bygge sjove LEGO BrickHeadz modeller af 2 af Disneys mest genkendelige figurer: Fedtmule og Pluto.
  • Dette sæt er en fremragende gave til LEGO og Disney-fans og giver børn fra 10 år en alderssvarende bygge- og legeoplevelse.
  • Fedtmule er over 8 cm høj, og Pluto er over 5 cm høj, og dermed rummer dette bygbare legetøj på 214 elementer kreativt sjov i stor skala, når børn bygger, leger med og fremviser det.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Fedtmule og Pluto
SKU
40378
EAN
5702016656718
UPC
673419321518
Dele
214
Tema
LEGO Disney
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
130 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.