LEGO Pokal 40385

Bygge- og fremvisningstrof til fejring af livets triumfer!

lego 40385 pokal scaled
  • 200 Dele
  • LEGO Diverse Tema
  • 40385 SKU

Sæt fokus på succeser og ganske særlige personer med det farverige LEGO Iconic byggesæt Pokal (40385), der omfatter forskellige ekstra elementer og klistermærker til at udsmykke den til forskellige lejligheder. Klistermærkerne varierer fra sportsikoner til glade budskaber som "Well done!", "Best Mom Ever", "Best Dad Ever", "BFF" og "Hero". Dette byggelegetøj til børn og LEGO …

Læs mere...

Priser LEGO Pokal 40385

Lego.com LEGO.com 91 kr Se

Se flere LEGO Diverse sæt

Beskrivelse LEGO Pokal 40385

Sæt fokus på succeser og ganske særlige personer med det farverige LEGO Iconic byggesæt Pokal (40385), der omfatter forskellige ekstra elementer og klistermærker til at udsmykke den til forskellige lejligheder. Klistermærkerne varierer fra sportsikoner til glade budskaber som "Well done!", "Best Mom Ever", "Best Dad Ever", "BFF" og "Hero". Dette byggelegetøj til børn og LEGO fans er en sjov, kreativ fødselsdagsgave eller gave som belønning for en stor indsats, der helt sikkert vil få modtageren til at føle sig som en vinder!

  • Beløn en stor indsats eller præstation på en sjov og kreativ måde med denne bygbare LEGO Iconic Pokal. Dette byg selv-sæt indeholder også forskellige ekstra elementer og sportsikoner/glade beskedklistermærker til tilpasning af trofæet.
  • Dette byg selv-sæt med 200 elementer er en sjov gaveidé til børn og alle LEGO fans fra 7 år og er fantastisk til at bygge selvstændigt eller til at dele den sjove oplevelse med venner og familie.
  • Den klodsbyggede pokal er over 14 cm høj og vil være en farverig udstillingsgenstand, der markerer bemærkelsesværdige præstationer på en iøjnefaldende måde.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Pokal
SKU
40385
UPC
673419320627
Dele
200
Tema
LEGO Diverse
LEGO pris
91 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.