LEGO Brick Sketches Stormsoldat fra Den Første Orden 40391

Sej klodsbygget samlerillustration af en stormsoldat!

lego 40391 brick sketches stormsoldat fra den frste orden
  • 151 Dele
  • LEGO Star Wars Tema
  • 40391 SKU

Vis Den Første Ordens styrke med LEGO Brick Sketches byg selv-sættet Stormsoldat fra Den Første Orden (40391). Denne klodsbyggede samlerillustration af en ikonisk Star Wars figur laves på en 12x16-byggeplade og kan fremvises stående eller hænges op på en væg i sin indbyggede krog. En fremragende fødselsdags- eller julegave til børn og Star Wars fans, …

Læs mere...

Priser LEGO Brick Sketches Stormsoldat fra Den Første Orden 40391

Lego.com LEGO.com 150 kr Se

Se flere LEGO Star Wars sæt

Beskrivelse LEGO Brick Sketches Stormsoldat fra Den Første Orden 40391

Vis Den Første Ordens styrke med LEGO Brick Sketches byg selv-sættet Stormsoldat fra Den Første Orden (40391). Denne klodsbyggede samlerillustration af en ikonisk Star Wars figur laves på en 12x16-byggeplade og kan fremvises stående eller hænges op på en væg i sin indbyggede krog. En fremragende fødselsdags- eller julegave til børn og Star Wars fans, og en fantastisk tilføjelse til enhver byggers samling af LEGO Brick Sketches figurportrætter.

  • Unge byggere og alle Star Wars fans vil elske at skabe og fremvise et LEGO klodsbygget portræt af en Stars Wars stormsoldat fra Den Første Orden med dette LEGO Brick Sketches byg selv-sæt.
  • Dette byg selv-sæt med 151 elementer er en super gaveidé til børn fra 8 år og indgår i LEGO Brick Sketches temaet, som omfatter bygbare 3D-samlerillustrationer af ikoniske figurer på 12x16-byggeplader.
  • LEGO Brick Sketches stormsoldaten fra Den Første Orden er over 13 cm høj, 9 cm bred og 3 cm dyb. Den vil fange folks opmærksomhed, uanset om den hænger på en væg i sin indbyggede krog eller fremvises fritstående.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Brick Sketches Stormsoldat fra Den Første Orden
SKU
40391
EAN
5702016656787
Dele
151
Tema
LEGO Star Wars
LEGO pris
150 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.