LEGO 40401 Venskabsdag

Giv en hyldest til venskaber med denne ideelle gave til enhver anledning

lego 40401 venskabsdag
  • 73 Dele
  • LEGO UNKNOWN Tema
  • 40401 SKU

Giv små byggere en belønning med en sød LEGO® minimodel – der er en ny hver måned. I juli er det tid til at fejre den internationale venskabsdag (40401) med dette byggesæt, der omfatter en kat og en hund.Dette byg selv-sæt med 73 elementer er en sjov gave til enhver anledning til børn fra 6 …

Læs mere...

Priser LEGO 40401 Venskabsdag

Lego.com LEGO.com 30 kr Se

Se flere LEGO UNKNOWN sæt

Beskrivelse LEGO 40401 Venskabsdag

  • Giv små byggere en belønning med en sød LEGO minimodel – der er en ny hver måned. I juli er det tid til at fejre den internationale venskabsdag (40401) med dette byggesæt, der omfatter en kat og en hund.
  • Dette byg selv-sæt med 73 elementer er en sjov gave til enhver anledning til børn fra 6 år, der elsker at samle på søde LEGO dyr, eller til børn, der slet ikke har prøvet at bygge med LEGO klodser før.
  • Katten er over 3 cm høj, og hunden er over 4 cm høj – den ideelle størrelse til at putte i tasken til en legeaftale. De er kompatible med alle LEGO sæt, så børn kan kombinere dem med andre LEGO legesæt, de har derhjemme.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Venskabsdag
SKU
40401
EAN
5702016720167
Dele
73
Tema
LEGO UNKNOWN
LEGO pris
30 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.