LEGO Belle Bottom, Kevin og Bob 40421

Sjælden

Seje samleobjekter af BrickHeadz Minions-filmfigurer

lego 40421 belle bottom kevin og bob
  • 309 Dele
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40421 SKU

LEGO BrickHeadz sættet Belle Bottom, Kevin og Bob (40421) indeholder 3 figurer fra Minions-filmen: Belle Bottom, Minion Kevin og Minion Bob med et våben. Ligesom alle andre modeller i LEGO BrickHeadz samlingen har disse 3 hver et unikt figur-id og en robust byggeplade til nem fremvisning, uanset om det er for sig selv, som en …

Læs mere...

Priser LEGO Belle Bottom, Kevin og Bob 40421

Dette produkt er udsolgt

Se flere LEGO BrickHeadz sæt

Beskrivelse LEGO Belle Bottom, Kevin og Bob 40421

LEGO BrickHeadz sættet Belle Bottom, Kevin og Bob (40421) indeholder 3 figurer fra Minions-filmen: Belle Bottom, Minion Kevin og Minion Bob med et våben. Ligesom alle andre modeller i LEGO BrickHeadz samlingen har disse 3 hver et unikt figur-id og en robust byggeplade til nem fremvisning, uanset om det er for sig selv, som en gruppe eller sammen med andre BrickHeadz-modeller.

  • Dette bygbare legetøj med 309 elementer gør børn i stand til at bygge 3 velkendte LEGO BrickHeadz figurer fra filmen Historien om Gru.
  • Dette sæt er en fremragende gave til LEGO og Minions-fans og giver børn fra 10 år en alderssvarende bygge- og legeoplevelse.
  • Kombiner sættet med LEGO BrickHeadz Gru, Stuart og Otto (40420) for at få endnu mere sjov og ballade.
  • Belle Bottom er over 9 cm høj, Minion Kevin er over 8 cm høj, og Minion Bob er over 5 cm høj, hvilket vil give børn en stor og sjov oplevelse, når de bygger, leger og fremviser.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Belle Bottom, Kevin og Bob
SKU
40421
UPC
673419326193
Dele
309
Tema
LEGO BrickHeadz
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
200 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.