LEGO Jokeren 40428

Ijnefaldende LEGO klodsbygget portrt af Jokeren

lego 40428 jokeren
  • 170 Dele
  • LEGO DC Tema
  • 40428 SKU

Fans af Batman kan bygge og fremvise deres eget portræt af Jokeren med LEGO Brick Sketches sættet Jokeren (40428). Portrættet er fremstillet udelukkende af LEGO klodser på en 12x16-byggeplade, der holder LEGO klodserne sikkert på plads, og børn kan endda hænge det på væggen ved hjælp af den indbyggede krog. En sej gave til børnefødselsdage …

Læs mere...

Priser LEGO Jokeren 40428

Lego.com LEGO.com 150 kr Se

Se flere LEGO DC sæt

Beskrivelse LEGO Jokeren 40428

Fans af Batman kan bygge og fremvise deres eget portræt af Jokeren med LEGO Brick Sketches sættet Jokeren (40428). Portrættet er fremstillet udelukkende af LEGO klodser på en 12x16-byggeplade, der holder LEGO klodserne sikkert på plads, og børn kan endda hænge det på væggen ved hjælp af den indbyggede krog. En sej gave til børnefødselsdage og jul, og en imponerende tilføjelse til enhver samling af LEGO Brick Sketches figurportrætter.

  • Unge LEGO byggere og fans af Batman vil elske at bygge og fremvise dette fantastiske Brick Sketches samlerportræt af den mest berygtede skurk i GOTHAM CITY.
  • Dette byg selv-sæt med 170 elementer er en fremragende gave til børn fra 8 år og indgår i LEGO Brick Sketches temaet, som omfatter bygbare 3D-samlerillustrationer af ikoniske figurer på 12x16-byggeplader.
  • LEGO Brick Sketches Jokeren er over 13 cm høj, 9 cm bred og 3 cm dyb og vil se fantastisk ud på ethvert barns værelse, uansetom den står på en hylde, på natbordet eller hænger på væggen i den indbyggede krog.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Jokeren
SKU
40428
EAN
5702016762419
Dele
170
Tema
LEGO Brick Sketches
LEGO pris
150 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.