LEGO Schæferhund 40440

BrickHeadz bygge- og fremvisningsmodel af en sd hund og hvalp

lego 40440 schaeferhund
  • 247 Dele
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40440 SKU

Børn, der er vilde med kæledyr, vil elske dette BrickHeadz bygge- og fremvisningssæt med en hund og hvalp. Schæferhunden er iført en bandana og har en bevægelig hale, og hvalpen ser aldeles bedårende ud med sin lille røde tunge, der stikker ud. Hundene sidder sammen på en robust byggeplade i en dekoreret kurv, hvilket gør …

Læs mere...

Priser LEGO Schæferhund 40440

Lego.com LEGO.com 130 kr Se

Se flere LEGO BrickHeadz sæt

Beskrivelse LEGO Schæferhund 40440

Børn, der er vilde med kæledyr, vil elske dette BrickHeadz bygge- og fremvisningssæt med en hund og hvalp. Schæferhunden er iført en bandana og har en bevægelig hale, og hvalpen ser aldeles bedårende ud med sin lille røde tunge, der stikker ud. Hundene sidder sammen på en robust byggeplade i en dekoreret kurv, hvilket gør dette bygbare kæledyrssæt til en fremragende gave til alle børn, BrickHeadz-samlere og enhver, der elsker kæledyr.

  • Byg selv-sæt til samlingen med sjove LEGO BrickHeadz modeller af en schæferhund og en hvalp, der sidder sammen i en kurv.
  • Denne model med 247 elementer er over 8 cm høj og omfatter en bandana, bevægelig hale og en dekoreret hundekurv.
  • En fantastisk gave til LEGO fans, BrickHeadz-samlere og kæledyrsfans fra 8 år.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Schæferhund
SKU
40440
EAN
5702016910353
Dele
247
Tema
LEGO BrickHeadz
LEGO pris
130 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.