LEGO Korthårskatte 40441

BrickHeadz bygge- og fremvisningsmodel af en sd kat og killing

lego 40441 kortharskatte
  • 250 Dele
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40441 SKU

Dette BrickHeadz bygge- og fremvisningssæt af en kat og killing vil få katteelskere til at spinde af fryd. Den voksne korthårskat er iført en butterfly, har en bevægelig hale og sidder ved siden af en sød killing på en robust byggeplade i en dekoreret kurv. Dette bygbare kæledyrssæt vil være en fremragende gave til alle …

Læs mere...

Priser LEGO Korthårskatte 40441

Lego.com LEGO.com 91 kr Se

Se flere LEGO BrickHeadz sæt

Beskrivelse LEGO Korthårskatte 40441

Dette BrickHeadz bygge- og fremvisningssæt af en kat og killing vil få katteelskere til at spinde af fryd. Den voksne korthårskat er iført en butterfly, har en bevægelig hale og sidder ved siden af en sød killing på en robust byggeplade i en dekoreret kurv. Dette bygbare kæledyrssæt vil være en fremragende gave til alle børn, BrickHeadz-samlere og enhver, der elsker katte.

  • Byg selv-sæt til samlingen med sjove LEGO BrickHeadz modeller af en korthårskat og killing, der sidder sammen i en kurv.
  • Denne model med 250 elementer er over 8 cm høj og omfatter en butterfly, bevægelig hale og en dekoreret kurv.
  • En fantastisk gave til LEGO fans, BrickHeadz-samlere og kæledyrsfans fra 8 år.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Korthårskatte
SKU
40441
EAN
5702016910872
Dele
250
Tema
LEGO BrickHeadz
LEGO pris
91 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.