LEGO 40464 xtra Chinatown

Overfør magien fra Chinatown til eksisterende LEGO sæt

lego 40464 xtra chinatown
  • 35 Dele
  • LEGO Xtra Tema
  • 40464 SKU

Sættet LEGO® xtra Chinatown (40464) indeholder en hængende lanterne, stenlanterne, bærbar lanterne, kasse med 3 stykker legetøjsfyrværkeri, bambus, røde hegnelementer og et rundt bord med en tekande og tekopper.Tilføj et Chinatown-tema til ethvert LEGO® legesæt med dette byg selv-sæt med 35 elementer, komplet med nem vejledning til yngre byggere.En vidunderlig gaveidé til jul, fødselsdag eller …

Læs mere...

Priser LEGO 40464 xtra Chinatown

Lego.com LEGO.com 40 kr Se

Se flere LEGO Xtra sæt

Beskrivelse LEGO 40464 xtra Chinatown

  • Sættet LEGO xtra Chinatown (40464) indeholder en hængende lanterne, stenlanterne, bærbar lanterne, kasse med 3 stykker legetøjsfyrværkeri, bambus, røde hegnelementer og et rundt bord med en tekande og tekopper.
  • Tilføj et Chinatown-tema til ethvert LEGO legesæt med dette byg selv-sæt med 35 elementer, komplet med nem vejledning til yngre byggere.
  • En vidunderlig gaveidé til jul, fødselsdag eller andre anledninger til LEGO fans fra 6 år.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO xtra Chinatown
SKU
40464
EAN
673419338004
Dele
35
Tema
LEGO Xtra
LEGO pris
40 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.