LEGO Andersine And 40476

Sjælden

Unik model af Disneys Andersine And i LEGO klodser til udstilling

lego 40476 andersine and
  • 110 Dele
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40476 SKU

Glæd en Disney-fan med det bedårende bygge- og udstillingssæt LEGO BrickHeadz ǀ Disney Andersine And (40476). Den detaljerede figur står på en ikonisk BrickHeadz-sokkel og ser ud, som om hun kan klare hele verden eller i det mindste en snak med sin kæreste gennem mange år, Disneys Anders And. Figuren har en sløjfe, der kan …

Læs mere...

Priser LEGO Andersine And 40476

LEGO.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO BrickHeadz sæt

Beskrivelse LEGO Andersine And 40476

Glæd en Disney-fan med det bedårende bygge- og udstillingssæt LEGO BrickHeadz ǀ Disney Andersine And (40476). Den detaljerede figur står på en ikonisk BrickHeadz-sokkel og ser ud, som om hun kan klare hele verden eller i det mindste en snak med sin kæreste gennem mange år, Disneys Anders And. Figuren har en sløjfe, der kan bygges, og nye trykte detaljer på overkroppen. Dette byg selv-figursæt er en perfekt gave til Disney-fans, BrickHeadz-samlere og alle, der elsker tegneseriefigurer.

  • Byggesæt til samlingen med en cool LEGO BrickHeadz model af Disneys ikoniske Andersine And.
  • En fantastisk gave til LEGO fans, BrickHeadz-samlere og Disney-entusiaster fra 10 år.
  • Modellen indeholder 110 elementer og er over 10 cm høj. Den omfatter en detaljeret figur med sløjfe, der kan bygges, nye trykte detaljer på overkroppen samt en ikonisk BrickHeadz-sokkel.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Andersine And
SKU
40476
EAN
5702016961379
UPC
673419344098
Dele
110
Tema
LEGO BrickHeadz
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.