LEGO Joakim von And, Rip, Rap og Rup 40477

Sjælden

Smarte LEGO figurer som supplement til en BrickHeadz-samling

lego 40477 joakim von and rip rap og rup
  • 340 Dele
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40477 SKU

Gør Disney-fans glade med bygge- og udstillingssættet LEGO BrickHeadz ǀ Disney Joakim von And, Rip, Rap og Rup (40477). De detaljerede figurer står på sorte BrickHeadz-sokler og ser ud, som om de er klar til at tælle penge eller lave ballade. Figurerne har sjove detaljer, f.eks. Onkel Joakims ikoniske høje hat og trykte overkropsflise samt …

Læs mere...

Priser LEGO Joakim von And, Rip, Rap og Rup 40477

LEGO.com LEGO.com 230 kr Se

Se flere LEGO BrickHeadz sæt

Beskrivelse LEGO Joakim von And, Rip, Rap og Rup 40477

Gør Disney-fans glade med bygge- og udstillingssættet LEGO BrickHeadz ǀ Disney Joakim von And, Rip, Rap og Rup (40477). De detaljerede figurer står på sorte BrickHeadz-sokler og ser ud, som om de er klar til at tælle penge eller lave ballade. Figurerne har sjove detaljer, f.eks. Onkel Joakims ikoniske høje hat og trykte overkropsflise samt Rip, Rap og Rups farvekoordinerede kasketter og T-shirts. Dette byg selv-figursæt er en fremragende gave til Disney-fans, BrickHeadz-samlere og alle, der elsker tegneseriefigurer.

  • Byggesæt til samlingen med seje LEGO BrickHeadz fortolkninger af Disneys ikoniske Joakim von And og hans grandnevøer, ællingerne Rip, Rap og Rup.
  • En fantastisk gave til LEGO fans, BrickHeadz-samlere og Disney-entusiaster fra 10 år.
  • Disneys Joakim von And er over 10 cm høj, og ællingerne er hver over 6 cm høje. Denne model med 340 elementer indeholder 4 figurer, hver med en sort BrickHeadz-sokkel.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Joakim von And, Rip, Rap og Rup
SKU
40477
EAN
5702016961249
UPC
673419344708
Dele
340
Tema
LEGO BrickHeadz
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
230 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.