LEGO Dalmatiner 40479

BrickHeadz bygge- og udstillingsmodel af en dalmatinerhund og -hvalp

lego 40479 dalmatiner
  • 252 Dele
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40479 SKU

Børn, der kan lide søde hunde, vil elske dette Brickheadz-byggesæt med en udstillingsmodel af en dalmatinerhund- og hvalp. Den store hund bærer en lille klokke om halsen, som får den til at se endnu mere bedårende ud. De to plettede hunde sidder sammen på en robust byggeplade i en dekoreret kurv, hvilket gør dette LEGO …

Læs mere...

Priser LEGO Dalmatiner 40479

Lego.com LEGO.com 130 kr Se

Se flere LEGO BrickHeadz sæt

Beskrivelse LEGO Dalmatiner 40479

Børn, der kan lide søde hunde, vil elske dette Brickheadz-byggesæt med en udstillingsmodel af en dalmatinerhund- og hvalp. Den store hund bærer en lille klokke om halsen, som får den til at se endnu mere bedårende ud. De to plettede hunde sidder sammen på en robust byggeplade i en dekoreret kurv, hvilket gør dette LEGO sæt til en fantastisk gave til alle børn, BrickHeadz-samlere og dyreelskere.

  • Byggesæt til samlingen med sjove LEGO BrickHeadz modeller af en dalmatinerhund og -hvalp, der sidder sammen i en kurv.
  • Denne model med 252 elementer er over 8 cm høj og omfatter en lille klokke om halsen på den store hund samt en dekoreret hundekurv.
  • En fantastisk gave til LEGO fans, BrickHeadz-samlere og kæledyrsfans fra 8 år.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Dalmatiner
SKU
40479
EAN
5702016988420
Dele
252
Tema
LEGO BrickHeadz
LEGO pris
130 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.