LEGO Rødstribet kat 40480

BrickHeadz bygge- og udstillingsmodel af en rdstribet kat og killing

lego 40480 rodstribet kat
  • 269 Dele
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40480 SKU

Kæledyrselskende børn vil elske dette Brickheadz-byggesæt med en udstillingsmodel af en kat og en killing. Den rødstribede kat har et blågrønt tørklæde, som får den til at se supersød ud. Den sidder ved siden af en endnu sødere killing på en robust byggeplade i en dekoreret, lilla kurv. Dette kæledyrssæt er en fantastisk gave til …

Læs mere...

Priser LEGO Rødstribet kat 40480

Lego.com LEGO.com 91 kr Se

Se flere LEGO BrickHeadz sæt

Beskrivelse LEGO Rødstribet kat 40480

Kæledyrselskende børn vil elske dette Brickheadz-byggesæt med en udstillingsmodel af en kat og en killing. Den rødstribede kat har et blågrønt tørklæde, som får den til at se supersød ud. Den sidder ved siden af en endnu sødere killing på en robust byggeplade i en dekoreret, lilla kurv. Dette kæledyrssæt er en fantastisk gave til børn, BrickHeadz-samlere og alle, der elsker katte.

  • Byggesæt til samlingen med sjove LEGO BrickHeadz modeller af en Rødstribet kat og killing, der sidder sammen i en kurv.
  • Denne model med 269 elementer er over 8 cm høj og omfatter et blågrønt tørklæde og en dekoreret kurv.
  • En fantastisk gave til LEGO fans, BrickHeadz-samlere og kæledyrsfans fra 8 år.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Rødstribet kat
SKU
40480
EAN
5702016988628
UPC
673419345750
Dele
269
Tema
LEGO BrickHeadz
LEGO pris
91 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.