LEGO Nymfeparakit 40481

BrickHeadz bygge- og udstillingsmodel af en sd nymfeparakit og unge

lego 40481 nymfeparakit
  • 219 Dele
  • LEGO BrickHeadz Tema
  • 40481 SKU

Børn, der elsker fugle, kan bygge og udstille deres egen BrickHeadz-model af en Nymfeparakit og dens unge. De ikoniske, farvestrålende fugle sidder på stande, der er fastgjort til en robust, brun byggeplade. Dette kæledyrssæt af LEGO klodser er en fantastisk gave til børn, BrickHeadz-samlere og alle, der elsker fugle.Byggesæt til samlingen med sjove LEGO BrickHeadz …

Læs mere...

Priser LEGO Nymfeparakit 40481

Lego.com LEGO.com 130 kr Se

Se flere LEGO BrickHeadz sæt

Beskrivelse LEGO Nymfeparakit 40481

Børn, der elsker fugle, kan bygge og udstille deres egen BrickHeadz-model af en Nymfeparakit og dens unge. De ikoniske, farvestrålende fugle sidder på stande, der er fastgjort til en robust, brun byggeplade. Dette kæledyrssæt af LEGO klodser er en fantastisk gave til børn, BrickHeadz-samlere og alle, der elsker fugle.

  • Byggesæt til samlingen med sjove LEGO BrickHeadz modeller af en Nymfeparakit og dens unge, der sidder sammen i en kurv.
  • Denne model med 219 elementer er over 9 cm høj og omfatter 2 fugle på stande, der er fastgjort til en robust, brun byggeplade.
  • En fantastisk gave til LEGO fans, BrickHeadz-samlere og kæledyrsfans fra 8 år.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Nymfeparakit
SKU
40481
EAN
5702016988369
UPC
673419345767
Dele
219
Tema
LEGO BrickHeadz
LEGO pris
130 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.