LEGO Minions kung-fu-træning 40511

Et sjovt tilbehrsst med 4 minifigurer til Minions-fans

LEGO 40511 Minions Kung Fu
  • 54 Dele
  • LEGO Minifigurer Tema
  • 40511 SKU

Giv en Minions-fan en overraskelse med LEGO Minions sættet Minions kung-fu-træning (40511). Sættet indeholder 4 minifigurer – Minions Bob og Kevin samt Gru og Belle Bottom, så børn kan skabe deres egne ballade-fyldte rejser med deres yndlingsfigurer. Det omfatter også sjovt tilbehør, som kan gøre rollelegen levende. Der er en kæde, som Belle Bottom kan …

Læs mere...

Priser LEGO Minions kung-fu-træning 40511

Lego.com LEGO.com 91 kr Se

Se flere LEGO Minifigurer sæt

Beskrivelse LEGO Minions kung-fu-træning 40511

Giv en Minions-fan en overraskelse med LEGO Minions sættet Minions kung-fu-træning (40511). Sættet indeholder 4 minifigurer – Minions Bob og Kevin samt Gru og Belle Bottom, så børn kan skabe deres egne ballade-fyldte rejser med deres yndlingsfigurer. Det omfatter også sjovt tilbehør, som kan gøre rollelegen levende. Der er en kæde, som Belle Bottom kan bruge, og Gru har en limpistol. Sættet indeholder også en træningsdukke med 2 træningsvåben, der kan sættes fast på dukkens ryg.

  • LEGO Minions: Minions kung-fu-træning (40511) indeholder 4 minifigurer – Bob, Kevin, Gru og Belle Bottom. Sættet er en perfekt gave til alle Minions-fans fra 6 år.
  • Sættet indeholder en eksklusiv LEGO minifigur af Belle Bottom.
  • Indeholder træningsvåben til figurerne samt en træningsdukke, så fans kan udspille deres egne hæsblæsende Minions-historier.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Minions kung-fu-træning
SKU
40511
UPC
673419349925
Dele
54
Tema
LEGO Minions
LEGO pris
91 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.