LEGO Elsas vogneventyr 41166

Hjlp dit barn med at genopleve eventyrene fra Disneys Frost II med Elsas vogneventyr!

lego 41166 elsas vogneventyr scaled
 • 116 Dele
 • LEGO Frozen 2 Tema
 • 41166 SKU

Lad dit barn genskabe magiske øjeblikke fra Disneys Frost II-film med LEGO l Disney 41166 Elsas vogneventyr. Dette LEGO 4+-legetøjsbyggesæt med vogn er skabt til at være sjovt og nemt for små børn. Det indeholder Disney-figurer og en LEGO figur af en rensdyrunge, der kan gøre rollelegen sjov, samt et særligt startklodselement, så selv førstegangsbyggere …

Læs mere...

Priser LEGO Elsas vogneventyr 41166

Lego.com LEGO.com 189 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 207 kr Se

Se flere LEGO Frozen 2 sæt

Beskrivelse LEGO Elsas vogneventyr 41166

Lad dit barn genskabe magiske øjeblikke fra Disneys Frost II-film med LEGO l Disney 41166 Elsas vogneventyr. Dette LEGO 4+-legetøjsbyggesæt med vogn er skabt til at være sjovt og nemt for små børn. Det indeholder Disney-figurer og en LEGO figur af en rensdyrunge, der kan gøre rollelegen sjov, samt et særligt startklodselement, så selv førstegangsbyggere kan opleve stoltheden over at bygge bygninger, fartøjer og meget mere på egen hånd. Den medfølgende enkle bygge- og legevejledning vil også hjælpe din fan af Disneys Frost med at forstå formålet med byggevejledninger og udvide barnets fantasi og selvtillid – den perfekte start på byggeri med LEGO klodser i kendte Disney-omgivelser. Giv LEGO byggere en utrolig byggeoplevelse med Instructions PLUS, der er tilgængelig i LEGO Life appen til smartphones og tablets. De brugervenlige, intuitive byggevejledninger gør brugeren i stand til at zoome ind og ud på sine kreationer, dreje dem og se dem undervejs i byggeprocessen i den specielle "spøgelsestilstand". Instructions PLUS er også perfekt til unge byggere, som føres gennem byggeprocessen, så de opnår en større følelse af uafhængighed og succes. Dette Disney-legetøjsbyggesæt til piger og drenge og alle fans af Frost II-filmen indeholder en minidukkefigur samt 2 LEGO rensdyrfigurer.

 • LEGO 4+-sæt er designet til at være sjove og nemme for de mindste og kan styrke deres selvtillid ved hjælp af enkle byggevejledninger, der giver den perfekte start på byggeri med LEGO klodser.
 • Indeholder en minidukkefigur af Elsa fra Frost samt 2 LEGO rensdyrfigurer: Sven og en rensdyrunge.
 • Omfatter Elsas vogn med plads til 2 minidukkefigurer, seletøj til fastgørelse til Sven, stald med vandtrug og bål, fodertrug og et Frost-skovtursområde.
 • Rensdyret Svens bygbare legetøjsvogn har et startklodselement, så dit barn hurtigt kan komme i gang med at bygge og lege i et spændende LEGO l Disney Frost-eventyr.
 • Tilbehør: gulerod, småkage, kagedåse, skumfidus og børste.
 • LEGO 4+ præsenterer dit barn for et stort univers bestående af yndlingsfigurer fra film og tv-serier samt hverdagens helte.
 • De kreative LEGO 4+-legesæt hed tidligere LEGO Juniors og passer sammen med alle LEGO byg selv-sæt.
 • Dette byg selv-legetøj med Elsa er en god gaveidé til små børn.
 • Brug LEGO Life appen, og find de intuitive byggevejledninger under Instructions PLUS. Hjælp unge byggere gennem byggeprocessen med de nemme funktioner, der gør brugeren i stand til at zoome ind og ud på sine kreationer, dreje dem og se dem undervejs i den specielle "spøgelsestilstand".
 • Kombiner sættet med 41165 Annas kanoekspedition for at opleve endnu mere 4+ LEGO | Disney Frost II-magi.
 • Vognen med Sven fastgjort er over 7 cm høj, 21 cm lang og 12 cm bred.
 • Stalden er over 6 cm høj, 8 cm bred og 6 cm dyb.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Elsas vogneventyr
SKU
41166
EAN
5702016368635
Dele
116
Tema
LEGO Frozen 2
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.