LEGO 41250 Technorev-fest

Sjælden

Trolls-undervandsst inspirerer til kreativ rolleleg

lego 41250 technorev fest
 • 173 Dele
 • LEGO Trolls World Tour Tema
 • 41250 SKU

Et musikinspireret undervandseventyr for Trolls-fans! Børn vil elske at udspille deres yndlingsscener fra filmen med LEGO Trolls World Tour Technorev-fest (41250). De kan bygge legetøjs-dj-pulten og scenen og derefter sætte havfruen på det hjerteformede rev for at se hende dreje rundt. Der er endda et flot filthjerte og en rutsjebane, som havfruen og hendes ven …

Læs mere...

Priser LEGO 41250 Technorev-fest

Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -23% 178 kr Se
Legen.dk Legen.dk -13% 199 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 230 kr Se

Se flere LEGO Trolls World Tour sæt

Beskrivelse LEGO 41250 Technorev-fest

Et musikinspireret undervandseventyr for Trolls-fans! Børn vil elske at udspille deres yndlingsscener fra filmen med LEGO Trolls World Tour Technorev-fest (41250). De kan bygge legetøjs-dj-pulten og scenen og derefter sætte havfruen på det hjerteformede rev for at se hende dreje rundt. Der er endda et flot filthjerte og en rutsjebane, som havfruen og hendes ven blæksprutten kan lege på. Samlerlegetøj og kreative gaver Kender du et barn, der elsker fantasifuld leg? Dette Trolls-sæt er en oplagt gaveidé. Og alle børn, der elsker Trolls-figurer eller havfruer, vil elske LEGO minifiguren af en havfrue. Åbn op for en verden af fantasifuld leg Børn vil elske at bygge dette seje sæt, før de genskaber yndlingsscener fra historien om Trolls på verdensturné. Med tilbehør, man kan samle på, figurer og sjovt hår vækker disse byggesæt til børn Trolls-universet til live. Der er endda aftageligt troldehår, som børn kan sætte det søde tilbehør på. Instructions PLUS har zoom- og drejeværktøjer, der giver børn endnu mere sjov.

 • En kreativ gave til alle Trolls-fans, der ønsker at genskabe musikscenerne fra DreamWorks-filmen Trolls på verdensturné. Dette legetøj er fyldt med tilbehør, så der er masser at lege med, når sættet er bygget.
 • Med en eksklusiv Trolls-samlerfigur af en havfrue og en legetøjsblæksprutte kan børn udspille undervandsscenerne fra filmen Trolls på verdensturné, når de tager med havfruen til Technorev-fest.
 • Højttalere, diskolys, et dansegulv og en dj-pult: Dette seje sæt har masser af detaljer, børn kan opdage. Drej rundt på dansegulvet, sus ned ad rutsjebanen, og find derefter samlermusikstrengen – ligesom i filmen.
 • Er du på udkig efter Trolls-legesæt til en julegave? Dette sæt (41250) er et fantastisk valg! Ideelt til Trolls-fans fra 5 år og perfekt til kreative børn – eller alle, der elsker havfruer.
 • Dj-pulten er over 8 cm lang, 3 cm høj og 3 cm dyb, og dette undersøiske legesæt har dermed den perfekte størrelse til kreativ leg.
 • Legen starter med det samme, da dette Trolls-legesæt ikke bruger batterier. Fantastisk nyt for Trolls-fans, som elsker at bruge deres fantasi – og ikke batterier – til at fortælle historien!
 • Nu kan selv yngre byggere opnå en følelse af stolthed over at have bygget noget selv ved hjælp af de digitale Instructions PLUS-vejledninger, som kan findes i den gratis LEGO Life app.
 • Alle LEGO Trolls World Tour byggesæt til børn inspirerer dem til at udspille scener fra DreamWorks-filmen Trolls på verdensturné og booster deres kreativitet.
 • LEGO byggeklodser overholder branchens højeste standarder samt vores egne kvalitetskriterier. Dette sikrer, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang.
 • Hos LEGO Koncernen tester vi selv vores LEGO klodser og elementer ved at kaste, klemme, vride, opvarme, bøje, ridse og strække dem, så vi er sikre på, at de altid overholder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Technorev-fest
SKU
41250
EAN
5702016616767
UPC
673419317979
Dele
173
Tema
LEGO Trolls World Tour
Status
Ikke længere i produktion
LEGO pris
230 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.