LEGO Bagekonkurrence 41393

Lad brn blive kreative med dette bagekonkurrence-legetj!

lego 41393 bagekonkurrence scaled
 • 361 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41393 SKU

Så er det tid til et show! Bring dramaet fra tv-bagedyster ind på børns værelser med LEGO Friends sættet Bagekonkurrence (41393). Lad dem udtrykke deres kreativitet, når de pynter legetøjskagerne på skøre måder for at imponere dommerne. Eller leger, at de er dommeren, som skal beslutte, hvem der vinder pokalen. Næring til fantasien Dette fantasi-madlavningssæt er fyldt …

Læs mere...

Priser LEGO Bagekonkurrence 41393

Lego.com LEGO.com 244 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 273 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Bagekonkurrence 41393

Så er det tid til et show! Bring dramaet fra tv-bagedyster ind på børns værelser med LEGO Friends sættet Bagekonkurrence (41393). Lad dem udtrykke deres kreativitet, når de pynter legetøjskagerne på skøre måder for at imponere dommerne. Eller leger, at de er dommeren, som skal beslutte, hvem der vinder pokalen.

Næring til fantasien

Dette fantasi-madlavningssæt er fyldt med realistisk køkkenudstyr, legemad og søde redskaber og tilbehør, der på realistisk vis kan genskabe de bageudsendelser,børn ser på tv. Seje funktioner såsom de drejelige kagestativer og det roterende ingredienshjul er med til at inspirere til fantasifuld leg. Og hele sættet er modulopbygget, så børn kan sætte det op og lege med det, præcis som de vil.

Livet er sødere sammen med venner

Introducer børn for LEGO Friends, og lad dem udspille tv-seriens eventyr og møde LEGO Friends figurer, der er ligesom dem selv. I Heartlake finder de altid en kammerat, de kan udforske deres interesser sammen med, fordi der altid er plads til en ven mere.

 • Inspirer til kreativ leg, når børn hjælper LEGO Friends figurer med at lave fantastiske LEGO kager i dette madlavnings-legetøjssæt med en bagekonkurrence. De vil elske at lade, som om de optræder under studiekameraernes varme!

 • Det detaljefyldte madlegesæt Bagekonkurrence (41393) indeholder 3 minidukker, 2 kokkestationer med drejelige kagestativer, masser af bagetilbehør, f.eks. legetøjsmad og -glasur, samt køkkenudstyr.
 • Børn kan for alvor fordybe sig i dette LEGO sæt, der er fyldt meddetaljer. De kan lade, som de laver mad på kogepladen, udspille rollelege som dommeren, gå bag kameraerne, hjælpe med at slukke en brand i køkkenet eller skabe en ny kreation ved at tilføje deres egne LEGO klodser.
 • Der er så mange måder, børn fra 6 år kan nyde timevis af kreativ og sjov madleg på med dette LEGO sæt, der indeholder 361 elementer. Sættet er en fremragende fødselsdags- eller julegave til børn, der ikke er vant til LEGO legetøj, eller fans af Friends tv-serien.
 • Dette modulsæt kan adskilles for at sprede kageglæde i hele barnets værelse. Men eftersom det kun er lidt over 15 cm højt og 30 cm bredt, vil det ikke fylde meget, når alle elementerne fremvises sammen.
 • Dette LEGO Friends sæt indeholder alt, hvad børn skal bruge for at genskabe en scene fra en tv-bagedyst. Der er ikke brug for batterier til at kickstarte handlingen – det kreative sjov stammer fra børns fantasi.
 • Ligesom alle andre LEGO sæt indeholder dette bagelegetøj en letforståelig trykt vejledning. Den er designet til at være nem for børn fra 6 år at følge, så de kan komme i gang med at bygge uden en voksens hjælp.
 • Introducer børn til den spændende LEGO Friends verden. Det er et sted, hvor børn kan lære, at det er muligt at opnå deres drømme, når de følger deres hjerter.
 • LEGO byggesæt til børn overholder de højeste branchestandarder samt LEGO Koncernens egne kvalitetskriterier, hvilket sikrer, at de er nemme for små fingre at samle op, sætte sammen og skille ad – og sådan har det været siden 1958!
 • LEGO Koncernen tester alle klodser og elementer til det yderste for at sikre, at alle små byggeres legesæt opfylder de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Bagekonkurrence
SKU
41393
EAN
5702016618808
UPC
673419319782
Dele
361
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
244 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.