LEGO Katteplejebil 41439

Sjovt legest om kattepleje, der lrer brn at bygge

lego 41439 katteplejebil
 • 60 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41439 SKU

Hjælp børn med at udvikle deres byggefærdigheder, mens de passer dyr, med sættet Katteplejebil (41439). Med dette enkle sæt kan børn tage med LEGO Friends Emma og Mia, når de henter katte med behov for en trimning i deres legetøjsbil og tager dem med tilbage til deres salon til en omgang pleje. Lær at bygge. 4+-sættet …

Læs mere...

Priser LEGO Katteplejebil 41439

Lego.com LEGO.com 70 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 71 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 80 kr Se
Legen.dk Legen.dk 99 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Katteplejebil 41439

Hjælp børn med at udvikle deres byggefærdigheder, mens de passer dyr, med sættet Katteplejebil (41439). Med dette enkle sæt kan børn tage med LEGO Friends Emma og Mia, når de henter katte med behov for en trimning i deres legetøjsbil og tager dem med tilbage til deres salon til en omgang pleje.

Lær at bygge
4+-sættet er fyldt med inspirerende detaljer, der sikrer, at børn får en god legeoplevelse. Hver klodspose indeholder en komplet model og figur, som børn nemt kan bygge for at få hurtiggang i legen! Det omfatter også en startklods, som er en delvist bygget bund.

Sjov for hele familien
4+-sæt er den perfekte måde for voksne at dele byggesjov med børn på. Det er nemt at komme i gang – og udover vejledning på papir omfatter dette sæt Instructions PLUS. Funktionen findes i appen LEGO Byggevejledninger og indeholder zoom-, spøgelses- og drejeværktøjer, der hjælper børn med at forstå byggeprocessen. De kan også gemme deres fremskridt og vende tilbage til modellen når som helst.

 • Sættet Katteplejebil (41439) får børn ud af starthullerne og i gang med at bygge, mens de har det sjovt med at forestille sig, at de indsamler katte i en katte-stylet bil og giver dem en makeover på en salon.
 • Dette kompakte kattelegetøj til børn omfatter LEGO Friends Emma og Mia samt katte- og killingelegetøj til ubegrænset sjov rolleleg. En startklods sætter gang i byggeriet, så der er mere tid til at lege!
 • Som alle andre LEGO Friends sæt er dette legetøj fyldt med sødt tilbehør, bl.a. en kattekiks og en sutteflaske til killinger.
 • En nem fødselsdagsgave til en dreng eller pige fra 4 år, der fortjener en lille ekstra ting. Beløn en flot indsats med en kreativ hverdagsgave, der underholder i timevis og lærer børn byggefærdigheder.
 • Bilen er over 10 cm bred, og salonen er over 6 cm bred. Eftersom den er kompatibel med alle LEGO klodser, kan den også udvides, i takt med at børns tro på egne byggeevner vokser.
 • Vil du give unge byggere en byggeoplevelse, der er endnu sjovere? Det kan du nu med de digitale vejledninger i Instructions PLUS! Zoom-, dreje- og spøgelsestilstande samt mulighed for at gemme er med til at gøre byggeriet til en leg.
 • 4+-sæt er en sjov måde for børn at lære at bygge på, samtidig med at de styrker selvtilliden med nemme byggetrin. Sættene lader børn og voksne opdage glæden ved at bygge og lege sammen.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er nemme for små fingre at samle op og bygge med – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO legetøjssæt testes på stort set alle tænkelige måder for at sikre, at de lever op til de strengeste sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Katteplejebil
SKU
41439
EAN
5702016911503
Dele
60
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
70 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.