LEGO 41442 Dyrlægeklinikkens redningsbuggy

Kommer snart

Hurtigt redningssjov til børn, der elsker dyr

lego 41442 dyrlaegeklinikkens redningsbuggy
 • 100 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41442 SKU

Legesættet Dyrlægeklinikkens redningsbuggy (41442) er et kompakt sæt med et kæledyr i fare. Børn kan lege, at de kører ud for at redde et dyr i problemer og befrier det fra et væltet træ med en actionfyldt firhjulscrosser.Dette redningslegetøj indeholder 2 LEGO® Friends minidukkefigurer, en hvalpefigur, der er ny i januar 2021, en sød, bygbar …

Læs mere...

Priser LEGO 41442 Dyrlægeklinikkens redningsbuggy

Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se
Lego.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO 41442 Dyrlægeklinikkens redningsbuggy

 • Legesættet Dyrlægeklinikkens redningsbuggy (41442) er et kompakt sæt med et kæledyr i fare. Børn kan lege, at de kører ud for at redde et dyr i problemer og befrier det fra et væltet træ med en actionfyldt firhjulscrosser.
 • Dette redningslegetøj indeholder 2 LEGO Friends minidukkefigurer, en hvalpefigur, der er ny i januar 2021, en sød, bygbar skovtursscene på landet og en firhjulscrosser.
 • Børn kan lege, at de er på skovtur og leger med hvalpen, eller de kan skrue op for dramaet ved at få træet til at vælte og fange hunden. De kan bruge firhjulscrosseren til at løfte træet, befri vovsen og redde dagen!
 • Børn vil elske det dyrlægeudstyr, der følger med dette LEGO Friends sæt. Det omfatter en sutteflaske og et kødben til hunden, walkie-talkie, kæde til at løfte træet, flise med picnicdug, sandwich og et krus.
 • En nem gaveidé til fødselsdag, jul eller andre anledninger til en dreng eller pige fra 6 år, der fortjener en lille gave. Beløn hårdt arbejde med denne kreative hverdagsgave, der inspirerer til sjove timer med redningshistorier.
 • Vandfaldet og firhjulscrosseren er begge over 6 cm, og er dermed små nok til at stå fremme, så børn kan nyde øjeblikkelig redningssjov, når de har lyst.
 • Vil du give unge byggere en endnu sjovere byggeoplevelse? Det kan du nu med de digitale vejledninger i Instructions PLUS! Med zoom-, dreje- og spøgelsestilstande samt mulighed for at gemme er de med til at gøre byggeriet til en leg.
 • Dyrlægeklinikkens redningsbuggy er kompatibel med Dyrlægeklinikkens ambulance (41445) og Heartlake dyrlægeklinik (41446) og åbner for en verden af omsorgsfuld LEGO Friends leg med dyreredning.
 • LEGO komponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og komponenter testes til det yderste for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Dyrlægeklinikkens redningsbuggy
SKU
41442
EAN
5702016913712
UPC
673419340717
Dele
100
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
100 kr
Udgivelses dato
1. marts 2021
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.