LEGO Olivias elbil 41443

Sjov roadtrip p den grnne mde!

lego 41443 olivias elbil
 • 183 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41443 SKU

Børn, der elsker at tage sig af planeten, vil være vilde med LEGO Friends Olivias elbil (41443). Lad dem nyde rolleleg, hvor de forestiller sig, at de kører på udflugt på landet. Med dette sæt kan børn, der elsker køretøjer – men også holder af planeten – drage ud på timevis af eventyr under åben …

Læs mere...

Priser LEGO Olivias elbil 41443

Proshop.dk Proshop.dk -38% 80 kr Se
Br.dk Br.dk -26% 97 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk -22% 101 kr Se
Legen.dk Legen.dk -8% 119 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 130 kr Se
LEGO.com LEGO.com 130 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Olivias elbil 41443

Børn, der elsker at tage sig af planeten, vil være vilde med LEGO Friends Olivias elbil (41443). Lad dem nyde rolleleg, hvor de forestiller sig, at de kører på udflugt på landet. Med dette sæt kan børn, der elsker køretøjer – men også holder af planeten – drage ud på timevis af eventyr under åben himmel.

En moderne måde at lege på
Den farverige legetøjs-elbil har plads til 2 minidukker – Mia og Olivia – og der er plads på bagsædet til hvalpen Elliot. Sættet indeholder en ladestation, der viderefører det grønne tema med legetøjsvindmølle og solpanel. Børn kan derefter afslutte deres pitstop uden nogen udledninger!

Legetøj med hjerte
Introducer små byggere til LEGO Friends verdenen, hvor de kan lære at gøre verden til et renere og mere omsorgsfuldt sted i selskab med relaterbare og genkendelige figurer. Børn kan kombinere dette legetøj med alle andre LEGO klodser, de har derhjemme, så fantasien for alvor kan få luft under vingerne.

 • LEGO Friends Olivias elbil (41443) er det perfekte legesæt til børn, der elsker køretøjer og miljøet. Den bygbare legetøjsbil sætter gang i kreativ historiefortælling og åbne eventyr!
 • Dette LEGO Friends legesæt indeholder 2 minidukker og en hvalpefigur samt en bil, der kan bygges. Der er også en ladestation med legetøjsvindmølle samt et picnic-sted.
 • Legetøjs-elbilens hjul drejer, så børn kan "køre" rundt med den. Den kan kobles til ladestationen med en slange, og børn kan dreje vindmøllens vinger for at "generere" elektricitet.
 • Glæd bilglade drenge og piger, der har en passion for en grønnere, moderne livsstil. Det er en ideel kreativ gave til fødselsdag eller en særlig anledning til børn fra 6 år.
 • Bilen er over 6 cm høj og 11 cm lang. Vindmøllen er over 13 cm høj, 9 cm bred og 6 cm dyb.
 • Det populære LEGO Friends legetøj omfatter farverige bygninger, seje fartøjer og relaterbare figurer, der stimulerer børn til at udforske deres interesser i realistiske omgivelser.
 • Byggekomponenterne i dette nye LEGO legetøj lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og komponenter testes til det yderste for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Olivias elbil
SKU
41443
EAN
5702016914801
UPC
673419340649
Dele
183
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
130 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.