LEGO Heartlake økocafé 41444

Detaljerigt legest til brn, der elsker mad

lego 41444 heartlake okocafe
 • 314 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41444 SKU

Er du på udkig efter en kreativ fødselsdagsgave til et barn, der holder af planeten? LEGO Friends sættet Heartlake økocafé (41444) kan underholde børn i timevis. Ikke alene kan de lege, at de sammensætter velsmagende kreationer i legetøjskøkkenet, men med dette legetøj, der handler om bæredygtighed, kan de også forestille sig at dyrke ingredienserne i …

Læs mere...

Priser LEGO Heartlake økocafé 41444

Lego.com LEGO.com 189 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 193 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Heartlake økocafé 41444

Er du på udkig efter en kreativ fødselsdagsgave til et barn, der holder af planeten? LEGO Friends sættet Heartlake økocafé (41444) kan underholde børn i timevis. Ikke alene kan de lege, at de sammensætter velsmagende kreationer i legetøjskøkkenet, men med dette legetøj, der handler om bæredygtighed, kan de også forestille sig at dyrke ingredienserne i caféens have.

Moderne måde at lege på
Dette sæt med café og køkken er fyldt med smarte detaljer, der vil glæde ethvert miljøbevidst barn. Drenge og piger kan hjælpe LEGO Friends Mia med at sortere affaldet på genbrugsstationen. Med den søde juicecykel kan minidukker køre omkring i Heartlake og dele ud af deres lækre drinks på en grøn facon!

Velkommen til Heartlake
Med LEGO Friends kan børn udforske deres interesser, tage på spændende missioner eller bare opleve glæden ved venskab i selskab med relaterbare figurer, der er ligesom dem.

 • Heartlake økocafé (41444) er fyldt med igangsætningselementer og indeholder en legetøjskøkkenhave og en juice-udbringningscykel til drenge og piger, der gerne vil bygge en bedre planet, klods for klods.
 • Indeholder 3 minidukker til ubegrænset sjov rolleleg, bl.a. en minidukke af en bedstefar og mikrodukke af et barnebarn, der er nye i januar 2021, samt søde detaljer og realistiske funktioner, som børn kan udforske.
 • Børn kan lege, at de dyrker frugt og grønt, bager brød, laver sandwich, betjener kunder, sorterer til genbrug og hænger ud med venner. De kan udvide legen ved at levere drikkevarer med juicecyklen.
 • Perfekt, detaljerig gave til børn, der holder af miljøet. Drenge og piger, der elsker mad, vil få timevis af sjov med at tilberede velsmagende lækkerier med denne kreative gave, som er ideel til børn fra 6 år.
 • Dette café-legesæt er over 11 cm højt, 27 cm bredt og 10 cm dybt, så det fylder ikke for meget, når det står fremme.
 • Dette legesæt er fyldt med tilbehør, der kan sætte gang i kreativiteten, og indeholder ovn, blender, kaffemaskine, hylde til sandwich og masser af madelementer, der kan gøre café-legen levende.
 • Introducer børn til en verden af populært Heartlake-legetøj, hvor de vil møde personligheder, der holder lige så meget af vores planet, som de holder af deres venner.
 • LEGO byggekomponenter lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Klodserne og komponenterne i dette LEGO mad-legesæt er testet til det yderste for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Heartlake økocafé
SKU
41444
EAN
5702016914818
Dele
314
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.