LEGO 41445 Dyrlægeklinikkens ambulance

Kommer snart

Dyrlægeambulance til timevis af leg med kattepleje

lego 41445 dyrlaegeklinikkens ambulance
 • 304 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41445 SKU

Legetøjet Dyrlægeklinikkens ambulance (41445) indeholder et sødt, klodsbygget trætophus og et redningskøretøj, der kickstarter historier om dyreredning og leg med teamwork.Dette LEGO® Friends dyreredningslegetøj indeholder 2 minidukkefigurer, katte- og killingefigurer og en kaninfigur samt masser af sjovt dyrlægeudstyr, der kan give børn en fordybende legeoplevelse.Dette sæt er perfekt til korte legesessioner og omfatter en spand …

Læs mere...

Priser LEGO 41445 Dyrlægeklinikkens ambulance

Lego.com LEGO.com 270 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO 41445 Dyrlægeklinikkens ambulance

 • Legetøjet Dyrlægeklinikkens ambulance (41445) indeholder et sødt, klodsbygget trætophus og et redningskøretøj, der kickstarter historier om dyreredning og leg med teamwork.
 • Dette LEGO Friends dyreredningslegetøj indeholder 2 minidukkefigurer, katte- og killingefigurer og en kaninfigur samt masser af sjovt dyrlægeudstyr, der kan give børn en fordybende legeoplevelse.
 • Dette sæt er perfekt til korte legesessioner og omfatter en spand til at redde killingen op fra det brusende vand, en ambulance fyldt med dyrlægeudstyr og et trætophus, som børn kan udforske med legetøjsdyrene.
 • Dette sjove sæt vil være en fremragende impulsgave til dyreelskende børn fra 6 år, der fortjener en lille belønning. Sættet kræver ikke byggeerfaring – LEGO Friends legetøj indeholder klar, trinvis vejledning.
 • Ambulancen er over 8 cm høj og 12 cm lang, så den er perfekt til dyreredning derhjemme og nem at tage med på farten! Den er også kompatibel med andre LEGO sæt, så legen kan blive virkelig kreativ.
 • Ambulancen har et sidehængslet panel, så små fingre kan nå ind i køretøjet og lege. Den omfatter også masser af dyrlægeudstyr, såsom et stetoskop, røntgen, ispose og ørespejl, så børn kan fordybe sig i legen.
 • Spanden med spil og hvirvelfunktionen øger spændingen ved legen og får dette lille legetøj med stor legeværdi til at gøre et kæmpe indtryk som gave til et barn til jul, fødselsdag eller en anden anledning.
 • Dyrlægeklinikkens ambulance er kompatibel med Dyrlægeklinikkens redningsbuggy (41442) og Heartlake dyrlægeklinik (41446) og åbner for en verden af omsorgsfuld LEGO Friends leg med dyreredning.
 • LEGO legetøjssæt lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO klodser og komponenter testes til det yderste for at sikre, at de lever op til de strengeste internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Dyrlægeklinikkens ambulance
SKU
41445
EAN
5702016914825
UPC
673419341585
Dele
304
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
270 kr
Udgivelses dato
1. marts 2021
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.