LEGO Heartlake biograf 41448

Lad brn genskabe spndingen fra den rde lber med dette biografst

lego 41448 heartlake biograf
 • 451 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41448 SKU

Giv børn en tur på den røde løber, når de leger, at de deltager i en filmpremiere i LEGO Friends Heartlake biograf (41448). Denne gave til børn omfatter en biograf fyldt med autentiske detaljer, f.eks. et VIP-område, popcornkiosk og slushice-bægre. Sættet er komplet med en filmstjerne, klar til at skrive autografer til sine tilbedende fans. …

Læs mere...

Priser LEGO Heartlake biograf 41448

Alternate.dk Alternate.dk -32% 198 kr Se
Lego.com LEGO.com 293 kr Se
Legen.dk Legen.dk 349 kr Se
Legetoejseksperten.dk Legetoejseksperten.dk 406 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Heartlake biograf 41448

Giv børn en tur på den røde løber, når de leger, at de deltager i en filmpremiere i LEGO Friends Heartlake biograf (41448). Denne gave til børn omfatter en biograf fyldt med autentiske detaljer, f.eks. et VIP-område, popcornkiosk og slushice-bægre. Sættet er komplet med en filmstjerne, klar til at skrive autografer til sine tilbedende fans. Et legetøj med alt, hvad et barn behøver for at få følelsen af at tilbringe en glamourøs aften i biografen.

I instruktørstolen
Modellen er hængslet, såbørn kan åbne den og afsløre en VIP-sal med eksklusive pladser til 5 af deres mest fantastiske venner. Figurerne kan "se" filmen på skærmen, men den kan også vendes og har plads til en mobiltelefon, så børn kan lege instruktør og vise deres helt egne film.

Realistiske og eventyrlige rollelege
Fødselsdagsgaver fra LEGO Heartlake er fyldt med realistiske detaljer og relaterbare personer. De inspirerer børn til at lege i en kreativ verden af sjov rolleleg, selv eller sammen med familie og venner.

 • Giv et filmglad barn stjerner for øjnene med LEGO Friends sættet Heartlake biograf (41448). Det er premiereaften i denne klassiske biograf med en rød løber og en glamourøs LEGO Friends filmstjerne!
 • Dette hængslede legetøjssæt omfatter en billetskranke og et område med rød løber på den ene side, og kan åbnes og danne en biografsal, toilet og popcorn-kiosk. Indeholder LEGO Friends Andrea og 2 andre minidukker.
 • Børn kan lege, at de er superfan Andrea eller filmstjernen Amelia, eller de kan lade, som om de sælger billetter og popcorn. Filmglade børn kan forestille sig, at de har VIP-billet til premieren, eller de kan betjene legetøjsprojektoren.
 • I Heartlake-biografen kan børn vise deres egne filmkreationer for minidukkerne ved at stille en mobiltelefon op mod skærmen, som også kan vippes og holde en tablet.
 • Som med alle LEGO Friends sæt er denne model fyldt med sejt tilbehør, der gør handlingen levende – dette sæt indeholder billetter, papir og pen, popcorn, slushice-krusog pengesedler.
 • Glæd filmglade børn fra 7 år med en gave til fødselsdag, jul eller en særlig anledning med det interaktive legetøj Heartlake biograf.
 • Dette filmlegetøj til børn er over 17 cm højt, 27 cm bredt og 19 cm dybt og vil være en iøjnefaldende udstillingsgenstand på ethvert værelse.
 • LEGO Friends legetøj indeholder relaterbare figurer og er fyldt med det sødeste legetøjstilbehør, der kan sætte gang i fantasien.
 • Alle nye LEGO Friends sæt lever op til de strengeste branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Det populære LEGO legetøj er testet til det yderste for at sikre, at det lever op til de højeste internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Heartlake biograf
SKU
41448
EAN
5702016917246
Dele
451
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
293 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.