LEGO 41670 Stephanies balletboks

Et bærbart legetøj til børn, der elsker dans

lego 41670 stephanies balletboks
 • 60 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41670 SKU

Gør lange rejser sjovere for dansefans med det bærbare legesæt LEGO® Friends Stephanies balletboks (41670). Med det kompakte legetøj kan kreative børn nyde små øjeblikke, hvor de leger, at de er balletdansere.Indeholder en minidukke og en kaninfigur i 1 af 4 vilkårlige farver samt masser af kreativt tilbehør, bl.a en barre, klaver, spejl, pokal og …

Læs mere...

Priser LEGO 41670 Stephanies balletboks

Lego.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO 41670 Stephanies balletboks

 • Gør lange rejser sjovere for dansefans med det bærbare legesæt LEGO Friends Stephanies balletboks (41670). Med det kompakte legetøj kan kreative børn nyde små øjeblikke, hvor de leger, at de er balletdansere.
 • Indeholder en minidukke og en kaninfigur i 1 af 4 vilkårlige farver samt masser af kreativt tilbehør, bl.a en barre, klaver, spejl, pokal og krone, der kan inspirere børns fantasi.
 • Børn kan bruge fantasien og lege, at de strækker ud ved barren eller spiller klaver. Alle det kreative sæts elementer kan sidde fast på bunden, så de ikke bliver væk under leg på farten.
 • En bedårende og kreativ "bare fordi"-gave til børn fra 6 år, der elsker at lege med dyrelegetøj. De enkle modeller er et fantastisk første skridt ind i det spændende univers af sjovt LEGO byggeri.
 • Dette LEGO Friends sæt er over 7 cm højt og 7 cm bredt, og det søde rygsækdesign gør, at børn gerne vil elske have det bærbare legetøj stående fremme på værelset.
 • Introducer børn til LEGO Friends Heartlake-verdenen, et sted med spændende og fantasifuld leg, hvor børn kan finde personligheder, der er "ligesom dem" – og hvor alle er velkomne.
 • Elementerne i dette nye byggelegetøj lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Klodserne og komponenterne i dette LEGO Friends legetøj er testet til det yderste for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder, så børn kan få en sikker og kreativ legeoplevelse.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Stephanies balletboks
SKU
41670
EAN
5702016915754
Dele
60
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.