LEGO 41671 Andreas svømmeboks

En belønning i lommestørrelse til børn, der elsker svømning

lego 41671 andreas svommeboks
 • 59 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41671 SKU

Det bærbare legetøj Andreas svømmeboks (41671) er en fantastisk måde for børn at nyde kreativ, inkluderende leg med deres venner på. De kan putte svømmelegetøjet i tasken og nyde det overalt.Boksen indeholder en LEGO® Friends minidukke af Andrea, en puddelfigur i 1 af 4 forskellige farver, en minipool og stol, der begge kan bygges, samt …

Læs mere...

Priser LEGO 41671 Andreas svømmeboks

Computersalg.dk Computersalg.dk -71% 29 kr Se
Lego.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO 41671 Andreas svømmeboks

 • Det bærbare legetøj Andreas svømmeboks (41671) er en fantastisk måde for børn at nyde kreativ, inkluderende leg med deres venner på. De kan putte svømmelegetøjet i tasken og nyde det overalt.
 • Boksen indeholder en LEGO Friends minidukke af Andrea, en puddelfigur i 1 af 4 forskellige farver, en minipool og stol, der begge kan bygges, samt masser af tilbehør, der er med til at fyre op under fantasien.
 • Børn kan tage elementerne ud af LEGO Friends boksen og pakke dem sammen til sjov på farten, eller de kan dele den sjove svømmeleg med en ven.
 • En fantastisk lille fødselsdagsgave til børn fra 6 år, der elsker leg med dyr. LEGO Friends bokse er den perfekte "bare fordi"-gave til børn, der elsker kreativt sjov når som helst.
 • Dette legetøj til børn er over 7 cm højt, 7 cm bredt og 5 cm dybt og rummer masser af LEGO sjov på kompakt plads. Boksen er designet som en sød svømmetaske, så den er flot at have stående fremme.
 • Populært Heartlake-legetøj giver børn mulighed for at nyde inkluderende leg sammen LEGO Friends karakterer, der er nemme at relatere til. De kan lege med det søde dyrelegetøj, mens de udforsker deres interesser.
 • Elementerne i LEGO legetøj lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Klodserne og komponenterne i kreative LEGO gaver testes grundigt for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Andreas svømmeboks
SKU
41671
EAN
5702016915761
Dele
59
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.