LEGO Skov-vandfald 41677

Det perfekte legest til sm naturforskere

lego 41677 skov vandfald
 • 93 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41677 SKU

Lad små naturelskere udleve deres passion for naturen indendørs med LEGO Friends legesættet Skov-vandfald (41677), hvor de kan lege, at de udforsker skoven sammen med deres venner. Overraskelser overalt. Denne skovscene omfatter et smukt vandfald og indeholder LEGO Friends Andrea og Olivia samt smarte detaljer, såsom en skumfidus på en pind og et lejrbål, der inspirerer …

Læs mere...

Priser LEGO Skov-vandfald 41677

Proshop.dk Proshop.dk -37% 63 kr Se
Legen.dk Legen.dk -1% 99 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 100 kr Se
LEGO.com LEGO.com 100 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Skov-vandfald 41677

Lad små naturelskere udleve deres passion for naturen indendørs med LEGO Friends legesættet Skov-vandfald (41677), hvor de kan lege, at de udforsker skoven sammen med deres venner.

Overraskelser overalt
Denne skovscene omfatter et smukt vandfald og indeholder LEGO Friends Andrea og Olivia samt smarte detaljer, såsom en skumfidus på en pind og et lejrbål, der inspirerer til kreativ og åben historiefortælling. Børn vil elske at lege naturforskeren, der opdager ædelstenen bag vandfaldet. Byggesættet har en kompakt størrelse, så det kan stå fremme og være klar til leg i naturen når som helst.

En verden fuld af venner
LEGO Friends legetøj er fyldt med realistiske detaljer, der sætter gang i fantasien, samt søde dyr, som børn vil elske. Introducer små byggere til de populære sæt fra Heartlake, hvor de kan møde venner, der deler deres interesser.

 • Er du på udkig efter en kreativ LEGO Friends gave til et barn, der elsker naturen? Sættet Skov-vandfald (41677) er den perfekte gave til børn, der elsker udflugter i naturen med vennerne.
 • Indeholder LEGO Friends minidukker af Andrea og Olivia, en egernfigur, et løbehjul, lejrbål, skumfidus på en pind, en bro, der krydser en flod, og et vandfald i skoven.
 • Børn kan udforske den smukke skov på løbehjulet, fodre egernfiguren med en kastanje i dens hus i grantræet, bruge kikkerten til at få øje på vilde dyr eller opdage en ædelsten skjult bag vandfaldet.
 • En fantastisk gave til børn fra 5 år, der elsker naturen. Med dette sæt kan de tage deres kærlighed til naturen med indenfor, så det er den perfekte gaveidé til fødselsdag, jul eller til en dag, hvor regnen sætter en stopper for udendørs leg.
 • Skovsættet er over 7 cm højt, 16 cm bredt og 7 cm dybt – den perfekte størrelse til at have stående fremme, klar til leg når som helst.
 • Indeholder et hængslet element, der gør det nemt at få adgang til bagsiden af vandfaldet.
 • Heartlake-legetøj omfatter genkendelige figurer og hverdagsscenarier, der giver børn mulighed for at udforske betydningen af venskab og samtidig fortabe sig i ubegrænset og fantasifuld leg.
 • Sammen med LEGO Friends Skovhus (41679), Skov-autocamper og sejlbåd (41681) og Skov-ridecenter (41683) er dette legesæt perfekt til børn, der elsker eventyrfyldt legetøj.
 • LEGO legesæt er populære og lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO sæt testes til det yderste for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Skov-vandfald
SKU
41677
EAN
5702016916515
UPC
673419342155
Dele
93
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
100 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.