LEGO Skovhus 41679

Detaljerigt skovhus med timevis af sjov mellem trerne

lego 41679 skovhus
 • 326 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41679 SKU

Naturelskende børn kan fordybe sig i timevis af sjov leg med sættet Skovhus (41679). Børn, der holder af familieleg, vil elske at udforske de søde rum og detaljer, mens de hænger ud med LEGO Friends Mia og hendes familie. Fyldt med detaljer, der styrker den fantasifulde leg. LEGO Friends huset kan bygges og er spækket med …

Læs mere...

Priser LEGO Skovhus 41679

Lego.com LEGO.com 189 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Skovhus 41679

Naturelskende børn kan fordybe sig i timevis af sjov leg med sættet Skovhus (41679). Børn, der holder af familieleg, vil elske at udforske de søde rum og detaljer, mens de hænger ud med LEGO Friends Mia og hendes familie.

Fyldt med detaljer, der styrker den fantasifulde leg
LEGO Friends huset kan bygges og er spækket med detaljer, der giver en fordybende legeoplevelse. Indeni er der et soveområde, toilet og indgangsparti. Udenfor er der terrasse med sofa og grill, og der medfølger en separat flodscene og kajakmodel, så børn kan udvide den eventyrfyldte leg ved at sejle gennem strømfaldene. Sættet indeholder 2 minidukker, en LEGO Friends mikrodukke af Ava og en vaskebjørnsfigur. Der er også masser af tilbehør til at sætte gang i kreativiteten, f.eks. et kamera, så børn kan tage billeder af dyrelivet.

Opbyg stærke venskaber
Introducer drenge og piger til Heartlake-sæt, hvor alle er velkomne, og hvor børn kan udforske deres interesser og virkelighedens verden sammen med fantastiske venner.

 • Med LEGO Friends Skovhus (41679) kan børn fortabe sig i en verden af uforstyrret natur og leg med LEGO Friends Mia og hendes familie.
 • Skovlegetøjet indeholder 2 minidukker og en LEGO Friends mikrodukke af Ava samt en vaskebjørnsfigur. Det omfatter også en separat kajakscene som en udvidelse af legen.
 • Der er masser af detaljer, som kan inspirere børns fantasi. De kan hygge sig på værelset, hænge ud på terrassen udenfor og tage billeder af dyrelivet. Der er oven i købet et toilet, som figurerne kan bruge!
 • Børn fra 6 år, der elsker naturen, vil være vilde med denne model med et afslappende tilflugtssted i skoven. Det er den perfekte jule- eller fødselsdagsgave eller en "bare fordi"-gave til små eventyrere, der holder af fordybende leg.
 • Denne gave med naturtema er over 18 cm høj, 19 cm bred og 11 cm dyb. Sættet fylder ikke meget, så det kan stå fremme, klar til leg.
 • Som alle andre LEGO Friends legesæt er dette fyldt med tilbehør. Der medfølger elementer af sennep- og ketchupflasker, hotdog, kamera, kajak, redningsvest og pagaj, som kan sætte gang i den kreative leg.
 • Heartlake-legetøj omfatter genkendelige figurer og hverdagsscenarier, der giver børn mulighed for at udforske betydningen af venskab og samtidig fortabe sig i ubegrænset og fantasifuld leg.
 • Sammen med LEGO Friends Skov-vandfald (41677), Skov-autocamper og sejlbåd (41681) og Skov-ridecenter (41683) er dette legesæt perfekt til børn, der elsker eventyrfyldt legetøj.
 • LEGO Friends fødselsdagsgaver til børn lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Alle LEGO legesæt testes til det yderste for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Skovhus
SKU
41679
EAN
5702016916034
UPC
673419341523
Dele
326
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.