LEGO Skov-autocamper og sejlbåd 41681

Autocamper og sejlbd, der slipper fantasien ls

lego 41681 skov autocamper og sejlbad
 • 487 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41681 SKU

Lad små byggere udleve deres kærlighed til naturen med LEGO Friends sættet Skov-autocamper og sejlbåd (41681). Sættet er fyldt med funktioner, så børn kan lade kreativiteten flyde frit, mens de fordyber sig i timevis af kreativ naturleg. Så mange måder at lege på. Den farverige autocamper rummer masser af detaljer, som børn kan udforske, og tagboksen …

Læs mere...

Priser LEGO Skov-autocamper og sejlbåd 41681

Lego.com LEGO.com 293 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Skov-autocamper og sejlbåd 41681

Lad små byggere udleve deres kærlighed til naturen med LEGO Friends sættet Skov-autocamper og sejlbåd (41681). Sættet er fyldt med funktioner, så børn kan lade kreativiteten flyde frit, mens de fordyber sig i timevis af kreativ naturleg.

Så mange måder at lege på
Den farverige autocamper rummer masser af detaljer, som børn kan udforske, og tagboksen er fuld af tilbehør, der kan pakkes ud. Den forreste del af taget kan løftes af, så der er nem adgang til førerhuset, og selve taget er hængslet, så børn nemt kan fjerne soveposerne til overnatning udendørs. LEGO bådens ror og bevægelige sejl inspirerer til realistiske sejleventyr, og der er en smuk sø- og bjergscene, hvor børn kan parkere for at udforske området. Der er også en venskabelig vaskebjørnsfigur.

Fantastisk selskab til kreative rejser
Hjælp små byggere med at udforske deres interesser med LEGO Friends legesæt. Sættene indeholder figurer, børn kan relatere til, og dyrevenner, der gerne vil med på deres fantasifulde eventyr.

 • LEGO Friends Skov-autocamper og sejlbåd (41681) er den perfekte gave til børn, der elsker at være udendørs. Sættet er fyldt med funktioner og detaljer, der inspirerer til kreativ leg, så børn kan udforske deres passion for naturen.
 • Denne fødselsdagsgave til børn indeholder LEGO Friends minidukker af Stephanie, Emma og Ethan og en vaskebjørnsfigur samt en detaljeret autocamper, sejlbåd, mini-picnicsæt til søbredden, anløbsbro og bjerglandskab.
 • Børn kan udspille eventyr på vejen i autocamperen. Taget kan åbnes, så de nemt kan få adgang til det indre. De kan hægte båden af til en sejltur eller slappe af og nyde naturens omgivelser.
 • Glæd en naturforsker fra 7 år med dette LEGO Friends legesæt. Det er den perfekte fødselsdags- eller julegave til børn, der elsker natur og dyreliv, og som har lidt byggeerfaring.
 • Autocamperen er over 8 cm høj, 16 cm lang og 7 cm bred. Båden er over 11 cm høj, 11 cm lang og 4 cm bred.
 • Dette sæt indeholder masser af seje funktioner, der sikrer maksimal legeværdi. Bilens tag er hængslet, så der er nem adgang til køkkenet, og båden kan hægtes af traileren og har bevægeligt sejl og ror.
 • Denne gave til børn omfatter masser af tilbehør, der kan sætte gang i fantasifulde historier, bl.a. et skateboard, hjelm, telefon, flise med brætspil, kuffert, redningsveste, picnicbord, GPS og et kamera.
 • Sammen med LEGO Friends Skov-vandfald (41677), Skovhus (41679) og Skov-ridecenter (41683) er dette legesæt perfekt til børn, der elsker eventyrfyldt legetøj.
 • LEGO legesæt er populære og lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • Alle LEGO legesæt testes til det yderste for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Skov-autocamper og sejlbåd
SKU
41681
EAN
5702016916157
UPC
673419342186
Dele
487
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
293 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.