LEGO Heartlake skole 41682

Tag klassevrelset med hjem med dette LEGO skole-legest

lego 41682 heartlake skole
 • 605 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41682 SKU

Lad børn bygge deres perfekte skoledag i Heartlake skole (41682). I den flot indrettede bygning kan børn genskabe skoledagen, hænge ud med venner, få undervisning i deres yndlingsfag og selv lege, at de er læreren. En rigtig skole i miniatureformat. Denne models 2 etager indeholder et fysiklokale med mikroskop og en mariehøne til nærstudie, klasselokaler til …

Læs mere...

Priser LEGO Heartlake skole 41682

Lego.com LEGO.com 454 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 550 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Heartlake skole 41682

Lad børn bygge deres perfekte skoledag i Heartlake skole (41682). I den flot indrettede bygning kan børn genskabe skoledagen, hænge ud med venner, få undervisning i deres yndlingsfag og selv lege, at de er læreren.

En rigtig skole i miniatureformat
Denne models 2 etager indeholder et fysiklokale med mikroskop og en mariehøne til nærstudie, klasselokaler til billedkunst, drama og musik, hvor sidstnævnte indeholder en kiste med kreativ udklædning og mange instrumenter. Børn kan hænge ud med vennerne i kantinen med borde og madtilbehør. Der er endda en gang med skabe og et pokalskab.

Cool legetøj til børn, der elsker at udspille scener fra virkeligheden
Legesættet omfatter 2 LEGO Friends figurer og en lærerfigur, så børn kan bruge kreativiteten til at lave deres egne lektioner. De kan også tage sig af den nye dreng Julian og vise ham rundt. LEGO Friends sæt rummer en spændende bygge- og legeoplevelse, der giver børn mulighed for at udspille deres egne scener fra virkeligheden.

 • Den flotte 2-etagers Heartlake skole (41682) er fyldt med kreative detaljer, så børn kan få timevis af sjov med at genskabe deres perfekte skoledag sammen med LEGO Friends Olivia.
 • Sættet indeholder 3 minidukkefigurer, bl.a. den nye dreng Julian og en lærerfigur. Modellen rummer også 3 klasseværelser, der kan bygges og udforskes, samt en kantine, skabe, toilet og skolegård.
 • Dette store LEGO Friends legesæt indeholder timevis af sjov med at lege skole. Sættet er fyldt med elementer, der kan sætte gang i legen, og er fantastisk til at bygge på egen hånd eller til at nyde sammen med familie og venner.
 • Skolen omfatter 605 elementer og rummer en berigende byggeoplevelse for børn fra 6 år. Sættet er den perfekte jule- eller fødselsdagsgave til børn, der elsker at udspille historier fra virkeligheden.
 • Modellen er over 17 cm høj, 25 cm bred og 9 cm dyb og bygges på en robust plade. Den er en imponerende udstillingsgenstand.
 • Dette LEGO Friends sæt omfatter masser af fantasifulde elementer, f.eks. kreative rekvisitter til dramatimen, musikinstrumenter, en mariehøne, der kan studeres under mikroskopet, samt pensler, maling og et staffeli.
 • Spisebordet er hængslet, så det svinger ud af kantinen. Dermed kan børn nemt udspille historier om venskaber i spisefrikvarteret.
 • Introducer unge til en verden af Heartlake-legetøj. De kan finde smarte fartøjer, realistiske bygninger og helte fra hverdagen – perfekt til børn, der elsker at udspille scener fra virkeligheden.
 • LEGO legesæt lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO legesæt er testet til det yderste for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerheds- og kvalitetsstandarder og giver en sikker og glad legeoplevelse.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Heartlake skole
SKU
41682
EAN
5702016916317
UPC
673419341950
Dele
605
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
454 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.