LEGO Magisk rutsjebane-forlystelse 41685

Kvalitetslegetj med cirkusforestilling til vrelset

lego 41685 magisk rutsjebane forlystelse
 • 974 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41685 SKU

Få ægte cirkusstemning med LEGO Friends legesættet Magisk rutsjebane-forlystelse (41685). Børn og voksne vil elske at genskabe tivoliets glæder, når de bygger og udforsker dette store sæt. Fantastiske og autentiske detaljer. Modellen med 974 elementer er et inspirerende byggeprojekt, og når den er bygget, er der masser af kreative måder at lege med den på. Midtpunktet …

Læs mere...

Priser LEGO Magisk rutsjebane-forlystelse 41685

Lego.com LEGO.com 559 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Magisk rutsjebane-forlystelse 41685

Få ægte cirkusstemning med LEGO Friends legesættet Magisk rutsjebane-forlystelse (41685). Børn og voksne vil elske at genskabe tivoliets glæder, når de bygger og udforsker dette store sæt.

Fantastiske og autentiske detaljer
Modellen med 974 elementer er et inspirerende byggeprojekt, og når den er bygget, er der masser af kreative måder at lege med den på. Midtpunktet er det stofdækkede cirkustelt med et trylleshow. Børn kan lege, at de er tryllekunstner, og ved hjælp af en kasse med en smart funktion kan de få LEGO Friends minidukker til at forsvinde! De kan også forestille sig, at de er en jonglør, der puster ild. Sættet omfatter en rutsjebane, komplet med søde kaninvogne, et kamerapunkt og en gyngeforlystelse. Hvis børn slukker lyset, kan de se de selvlysende klodser komme til live!

Venskabets magi
Lad børn besøge Heartlake-universet – en verden af hverdagshelte og realistiske omgivelser, hvor de kan møde venner, der er ligesom dem selv.

 • Kreative børn kan fordybe sig i endeløs cirkusleg med sættet Magisk rutsjebane-forlystelse (41685). Det kan underholde dem i timevis, mens de udforsker alle de kreative funktioner og detaljer.
 • Dette store sæt indeholder 4 minidukker, så der er masser af roller at udspille. Der er også 2 forlystelser, 2 tryllenumre, en popcornbod, fotoautomat og et stofdækket cirkustelt, hvor showet foregår.
 • Børn kan imponere deres familie og venner ved at udføre magiske tricks, køre på rutsjebanen med de mange detaljer, tage en tur i gyngeforlystelsen, købe popcorn og lege, at de puster ild.
 • Denne ultimative jule- eller fødselsdagsgave vil begejstre drenge og piger fra 8 år. Der er masser af kreativt udstyr at bygge, så sættet er også perfekt for voksne, der gerne vil tage del i byggeriet.
 • Dette store sæt vil helt sikkert imponere alle. Cirkusteltet er over 27 cm højt og 34 cm bredt, mens rutsjebanen er over 13 cm høj og 52 cm bred.
 • Sættet omfatter masser af tilbehør, der kan inspirere til endeløse historier, f.eks. jonglørkegler, scenepynt og balloner. De selvlysende klodser kommer til live, når lyset slukkes!
 • Kan kombineres med andre LEGO Friends magiske tivolisæt – Magisk akrobatik (41686), Magiske tivoliboder (41687), Magisk cirkusvogn (41688) og Magisk pariserhjul og rutsjebane (41689) – der kan gøre oplevelsen endnu sjovere.
 • Velkommen til Heartlake, hvor børn kan gå på opdagelse i legesæt, der er fulde af funktioner, detaljer og omsorgsfulde personligheder. Disse sæt hjælper børn med at udforske virkelighedens verden i alle dens flotte farver.
 • LEGO klodser lever op til strenge branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet og er kompatible – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO legesæt bliver testet på stort set enhver tænkelig måde, så du kan være sikker på, at hvert eneste byggesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Magisk rutsjebane-forlystelse
SKU
41685
EAN
5702016916676
UPC
673419342087
Dele
974
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
559 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.