LEGO Magisk akrobatik 41686

Sjov akrobatik til kreative brn, der elsker tivoli og cirkus

lego 41686 magisk akrobatik
 • 223 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41686 SKU

Kender du en lille gymnast? Så vil LEGO Friends legesættet Magisk akrobatik (41686) være den helt rigtige overraskelse. Lad barnet mærke cirkusstemningen og forestille sig at udføre akrobatiske tricks, der imponerer publikum i forlystelsesparken. Actionfyldt rolleleg. Små akrobater vil blive helt svimle af glæde over dette tivolisæt. Hesten trækker en paradevogn med et roterende gymnastikhjul, der …

Læs mere...

Priser LEGO Magisk akrobatik 41686

Lego.com LEGO.com 126 kr Se
Heaven4kids.dk Heaven4kids.dk 180 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Magisk akrobatik 41686

Kender du en lille gymnast? Så vil LEGO Friends legesættet Magisk akrobatik (41686) være den helt rigtige overraskelse. Lad barnet mærke cirkusstemningen og forestille sig at udføre akrobatiske tricks, der imponerer publikum i forlystelsesparken.

Actionfyldt rolleleg
Små akrobater vil blive helt svimle af glæde over dette tivolisæt. Hesten trækker en paradevogn med et roterende gymnastikhjul, der kan tages af. Figurerne kan sættes på ringene og hvirvle rundt om trapezstangen. Og som et sidste trick kan minidukkerne gå en vaklende tur på stylterne. Sættet indeholder masser af kreativt tilbehør, såsom smukke flag og en hat til hesten, og begge figurer har malede ansigter og er iført flotte dragter til deres optræden. Selvlysende fliser giver disse modeller en magisk og mystisk udstråling.

Magi i Heartlake
Med LEGO Friends sæt kan kreative børn udforske deres interesser i sjove omgivelser, der ligner virkeligheden, sammen med imødekommende personligheder.

 • Børn, der elsker cirkus og tivoli, kan bruge sættet Magisk akrobatik (41686) til at lege, at de opfører et show, hvor de laver tricks på gymnastisk legetøj.
 • Indeholder 2 LEGO Friends minidukker – Olivia og Stella – klædt i tøj til optræden, en hestefigur samt en paradevogn, barre og masser af kreativt udstyr.
 • Når børn trækker paradevognen, drejer hjulet. Det kan også tages af og drejes for sig selv. Med en drejeknap kan minidukkerne hvirvle rundt på recken.
 • Legesættet Magisk akrobatik (41686) er den ideelle gave til drenge og piger fra 6 år, der elsker kreativ leg med tivoli- eller cirkustema. Det vil være en perfekt fødselsdagsgave eller "bare fordi"-belønning.
 • Med hesten spændt for er paradevognen over 9 cm høj, 22 cm lang og 6 cm bred. Barremodellen er over 8 cm høj, 7 cm bred og 4 cm dyb.
 • Kan kombineres med andre LEGO Friends magiske tivolisæt – Magisk rutsjebane-forlystelse (41685), Magiske tivoliboder (41687), Magisk cirkusvogn (41688) og Magisk pariserhjul ogrutsjebane (41689) – der kan gøre oplevelsen endnu sjovere.
 • Der findes LEGO Friends sæt til børn i alle aldre, uanset om de vil udforske deres interesser og passion, udspille scener fra den virkelige verden eller finde på roller i deres egne historier med karakterer, der er ligesom dem selv.
 • LEGO komponenter lever op til strenge branchestandarder for at sikre, at de er af ensartet kvalitet, kompatible og nemme at sætte sammen og skille ad hver gang – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO sæt testes til det yderste for at sikre, at de lever op til strenge internationale sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Magisk akrobatik
SKU
41686
EAN
5702016916058
UPC
673419341868
Dele
223
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
126 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.