LEGO Magiske tivoliboder 41687

Gave med tivoliboder og LEGO tryllenummer til brn

lego 41687 magiske tivoliboder
 • 361 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41687 SKU

Lad børn mærke den sjove cirkusstemning med sættet Magiske tivoliboder (41687). Det omfatter masser af kreativt tilbehør, f.eks. en isbod, vogn til ansigtsmaling, billetvindue og tælleapparat – ligesom i en rigtig forlystelsespark. Der er oven i købet en svæve-tryllekunst! Fyldt med sjove detaljer. Sættet indeholder en mikrodukke og 2 minidukker klædt i magisk tøj – 1 …

Læs mere...

Priser LEGO Magiske tivoliboder 41687

Lego.com LEGO.com 189 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Magiske tivoliboder 41687

Lad børn mærke den sjove cirkusstemning med sættet Magiske tivoliboder (41687). Det omfatter masser af kreativt tilbehør, f.eks. en isbod, vogn til ansigtsmaling, billetvindue og tælleapparat – ligesom i en rigtig forlystelsespark. Der er oven i købet en svæve-tryllekunst!

Fyldt med sjove detaljer
Sættet indeholder en mikrodukke og 2 minidukker klædt i magisk tøj – 1 har ansigtsmaling og 1 har en tryllekunstnerkappe. Børn kan lege, at de er gæst i parken, personale eller måske en tryllekunstner, der optræder for børn – ved at dreje en knap kan de få Emma til at "svæve" – et trick, som børn vil elske at opføre for familien. De kan også tage sættet med til en legeaftale og imponere vennerne med deres magi! Som en ekstra cool overraskelse er der også særlige selvlysende elementer, som kommer til live, når lyset slukkes! Lad børn besøge den spændende Heartlake-verden, hvor de kan nyde endeløst sjov i selskab med de magiske piger fra LEGO Friends.

 • Mærk cirkusstemningen derhjemme med LEGO Friends Magiske tivoliboder (41687). Sættet omfatter 4 boder med et separat tryllenummer, som børn kan underholde familie og venner med.
 • Med 2 LEGO Friends minidukker og en mikrodukke er der masser af kreativ rolleleg at gå i gang med. For at gøre oplevelsen endnu mere mystisk og sjov, indeholder sættet selvlysende klodser, der kommer til live, når lyset slukkes!
 • Sættet er fyldt med kreativt udstyr og tilbehør. Børn kan servere is, male ansigter eller købe en billet til forlystelsesparken. De kan også tage trylle-elementet med på en legeaftale og imponere vennerne med deres "magiske" kræfter!
 • Kender du et kreativt barn fra 6 år, der elsker cirkus og tivoli? Så vil dette LEGO Friends sæt være den ideelle fødselsdags- eller julegave. Tryllekunst-elementerne er fantastiske til interaktiv leg med vennerne.
 • Sættet med alle boder er over 14 cm højt, 31 cm bredt og 6 cm dybt. Boden med tryllenummeret er over 11 cm høj, 8 cm bred og 9 cm dyb.
 • Kan kombineres med andre LEGO Friends magiske tivolisæt – Magisk rutsjebane-forlystelse (41685), Magisk akrobatik (41686), Magisk cirkusvogn (41688) og Magisk pariserhjul og rutsjebane (41689) – der kan gøre oplevelsen endnu sjovere.
 • Dette magiske byggesæt til børn er en del af LEGO Friends Heartlake-verdenen, som er fuld af hverdagshelte samt spændende og virkelighedstro scenarier.
 • LEGO Friends byggeklodser og legesæt lever op til strenge branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet og er kompatible – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO legesæt stimulerer fantasien og bliver testet på stort set enhver tænkelig måde, så du kan være sikker på, at hvert eneste byggesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Magiske tivoliboder
SKU
41687
EAN
5702016916102
UPC
673419341875
Dele
361
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
189 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.