LEGO Magisk cirkusvogn 41688

Klassisk cirkusvogn og spkone-telt til kreative brn

lego 41688 magisk cirkusvogn
 • 348 Dele
 • LEGO Friends Tema
 • 41688 SKU

Er du på udkig efter en gave til et barn, der kan lide anderledes køretøjer? Så vil LEGO Friends Magisk cirkusvogn (41688) være det helt rigtige. Dette legesæt rummer stor værdi for pengene og indeholder en cirkusvogn, et spåkone-telt, 2 minidukker samt heste- og uglefigurer. Charmerende detaljer. Den hestetrukne vogn er fyldt med traditionelle detaljer, såsom …

Læs mere...

Priser LEGO Magisk cirkusvogn 41688

Lego.com LEGO.com 293 kr Se
Proshop.dk Proshop.dk 309 kr Se

Se flere LEGO Friends sæt

Beskrivelse LEGO Magisk cirkusvogn 41688

Er du på udkig efter en gave til et barn, der kan lide anderledes køretøjer? Så vil LEGO Friends Magisk cirkusvogn (41688) være det helt rigtige. Dette legesæt rummer stor værdi for pengene og indeholder en cirkusvogn, et spåkone-telt, 2 minidukker samt heste- og uglefigurer.

Charmerende detaljer
Den hestetrukne vogn er fyldt med traditionelle detaljer, såsom charmerende gitterskodder og en gammeldags lanterne. Taget er sidehængslet, så børn kan udforske vognen indeni, hvor de finder en seng, et køkken med komfur og et spisebord. De kan også tage sig af hesten eller lege med uglen. I teltet er en krystalkugle, der drejes med en vridefunktion for at afsløre Mias fremtid. Børn kan vælge, om den skal lande på et trist eller glad ansigt, eller de kan lade skæbnen råde ...

Venskabets magi
Introducer små byggere til Heartlake-legetøj, der rummer en verden af realistisk leg. Med LEGO Friends sæt kan børn udforske deres interesser sammen med spændende personligheder.

 • Børn kan blive begejstret over mystikken i et omrejsende tivoli med sættet Magisk cirkusvogn (41688). Dette magiske sæt til børn indeholder en klassisk cirkusvogn og et spåkone-telt, der kan inspirere til sjov og magisk rolleleg.
 • Omfatter 2 LEGO Friends minidukker samt heste- og uglefigurer, så der er masser af måder at nyde den kreative leg på. Børn kan udforske den hyggelige vogn med komfur, bord og skjult toilet.
 • Børn kan bruge fantasien til at skabe historier, hvor de passer og plejer hestefiguren, spørger den kloge ugle om råd, læser i krystalkuglen og forudsiger fremtiden, kører og hænger ud inde i cirkusvognen.
 • Sandsigerskens telt er separat og gør den sjove leg endnu bedre! Børn kan underholde familien ved at forudsige deres fremtid, eller de kan tage krystalkuglen med til en legeaftale og lege magiske og mystiske lege.
 • Det detaljerige magisæt vil være den ideelle gave til fødselsdag, jul eller "bare fordi" til kreative børn samt drenge og piger fra 6 år, der elsker køretøjer.
 • Vognen er over 11 cm høj og 24 cm lang, mens teltet er over 11 cm højt og 8 cm bredt, så ingen af delene fylder for meget, når de udstilles på værelset.
 • Cirkusvognen er fyldt med smart og kreativt udstyr – det hængslede tag kan åbnes, så små fingre kan lege med komfuret eller dreje vandhanen for at fylde en spand til hesten.
 • Kan kombineres med andre LEGO Friends magiske tivolisæt – Magisk rutsjebane-forlystelse (41685), Magisk akrobatik (41686), Magiske tivoliboder (41687) og Magisk pariserhjul og rutsjebane (41689) – der kan gøre oplevelsen endnu sjovere.
 • Alle LEGO legesæt og minidukker lever op til strenge branchestandarder, hvilket sikrer, at de er af ensartet kvalitet og er kompatible – sådan har det været siden 1958.
 • LEGO Friends sæt bliver testet på stort set enhver tænkelig måde, så du kan være sikker på, at hvert eneste byggesæt lever op til strenge sikkerhedsstandarder.

Produkt detaljer

Officielt navn
LEGO Magisk cirkusvogn
SKU
41688
EAN
5702016916119
UPC
673419341882
Dele
348
Tema
LEGO Friends
LEGO pris
293 kr
Instruktioner
Download byggevejledninger

OPLYSNING: Vi kan optjene en provision, hvis du bruger et af vores links til at foretage et køb uden omkostninger for dig.

Vi giver ikke præference for disse links i prislisten. Vi er et uafhængigt prissammenligningssted, og disse links hjælper os med at vedligeholde webstedet.

LEGO© Group er på ingen måde tilknyttet denne hjemmeside. Nogle billeder, tekster og varemærker er LEGO Groups ejendomsret.